| sticus a întrebat:

De ce ma evita ele? Dupa parerea mea sunt un tip normal, 18 ani,(arat ca la 16laughing. E ceva ce ma deranjeaza.De la un timp fetele ce mi plac ma evita.Am ajuns sa cred ca sunt f urat sad si ca nimeni nu ma suporta, Vreau doar sa aud o parere ca sa ma lamuresc! sa aflu adevarul(laughingam fost gras inainte, dar acum am slabit f multwinking cred ca asta a afectat ceva; ps:a...eu sunt cel din poza; P)

Răspuns Câştigător
| cucu a răspuns:

Pai ma si eu am fost km in aceeasi situatzie ...toat fetele fugeau de mine (dar km dupa 2 zile dupa ce ne cunosteam). sa stii ca nu conteaza numai aspctul fizic. conteaza si cum te porti si vb cu o fata.
eu am aflat care erau problemele mele (bautura iarba si ruleta) si am incercat sa le rezolv. chiar am reusit dar sa am o relatzie stabila nu am reusit deci ink mai am probleme...
ar putea fii o ideea si ca nu cautam ceeea c trebuie si sa zic asa ne aruncam la ceva ce nu este de nasu nostru?
sau poate o fii doar ghinion.

9 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Poate esti prea insistent, poate vechea ta imagine persista in memoria lor, poate esti arogant.Autoanalizeaza-te! Incearca sa le tragi pe fete de limba.Mai ai rabdare. Opiniile se vor schimba.

| Ana_6509 a răspuns:

Mmmmda, ma uit la poza si vad ca ai doua maini, doua picioare nu va nimic anormal incat sa te evite fetele.Nu ai gasit tu fete care sa te merite nah, cauta mai bine.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pentru ca nu esti frumos?

| cryss_1828 a răspuns:

Si daca ai scris asta noi ce-ai vrea sa iti raspundem? Daca esti urat sau nu?raised eyebrows

| Linguritza a răspuns:

Dc trebuie sa fiti rele? HMM poate ca fetele stiu ceva inlegatura cu viata ta sau nu ii place stilul tau de a trai. nu stiu incearca si u sa schimbi stilul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sticus? nu esti urat.la varsta ta ele vor p.a.fii concret si propunele direct sex. o sa fii uimit ce rand de gagici vei avea la usa. daca e asa dai un coniac.sa stii ca curvele nu au rusine.si care nu-s casatorite vor acelasi lucru.si care sunt dar nu-s satrisfacute, vor tot ce ai tu.fii fericit ca potoape sunt destule. tu sa fii indraznet.

| sticus explică:

Deci nu vreau sa fac parada modeilaughing))vroiam sa aflu si eu o parere, sunt normal sau nulaughing))? app insistent=0

| sticus explică:

Pai na laughing)) acum ai si u dreptate,,,,,, anturajul meu este putin cam deocheatwinkingsi da,,,, si nici eu nu s prea linistit laughing baietii de mai jos au in mare parte dreptate doar ca mie nu mi place ruleta,,,, bani aruncati degeabawinkingone love

| andra_5126 a răspuns:

Felul cum arati nu este totul, poate ar trebui sa schimbi felul in care vorbesti si cel in care te porti. aa te evita doar fetele pe care le placi? sunt fotomodele?