Mda... Si eu ma gandesc la un baiat care stiu sigur ca nu merita.Prietenii mei imi spun ca el nu e interesat de mine, dar eu sunt foarte incapatanata si sper ca pot fi cu el.Asta inseamna ca suntem indragostite.NU am vrut sa recunosc nicioadata acest lucru, dar adevarul te supara uneori. Daca vrei intr-adevar sa fie ceva intre voi doi nu renunta.
Bafta!
Pentru ca el a insemnat si inca inseamna o persoana deosebita. E foarte greu sa uitam o persoana atunci cand am iubit-o indiferent daca a fost ceva reciproc. Ideea e ca noi ne agatam de aceste lucruri din lipsa de afectiune. Pentru ca nu putem avea pe moment alta relatie ne agatam de cea care a trecut. Iar daca nu renuntam la o relatie fara viitor e din acelasi motiv. Ne e teama de singuratate. Am foarte multe prietene cu care vorbesc zi de zi. Toate imi spun acelasi lucru : nu e el baiatul pe care il caut eu dar nu stiu ce sa fac, nu pot sa renunt pentru ca as fi singura si mi-ar fi greu. Multe nu au increderea ca mai pot gasi alt baiat si din aceasta cauza nu pot merge mai departe.
Te inteleg perfect, poate ca nu-ti imaginezi viata fara el, sau nici nu-ti inchipui pe el cu o alta fata. etc... oricum e super tare sa iubesti, dar e si foarte dureros sa suferi din dragoste
Pentru ca NICIODATA inima si cu mintea nu vor actiona la fel... Mintea iti spune sa il uiti dar inima tine cu dintii de el. Nu poti face nimic decat sa lasi timpul sa isi spuna cuvantul si intr-un final si inima ta va incepe sa se gandeasca ca mintea ta are dreptate!
Pentru ca-l iubesti si din iubire faci totul, uiti de orice granita...pentru ca suntem oamenii si avem nevoie de afectiune, de o vorba buna, de prietenii si de TOT!
Si aici suntem noi, ne agatam de un fir de ata, de o ultima speranta ca intr-o zi vom fi rasplatiti. Dar vezi tu, sa iubesti inseamna sa daruiesti totul, sa sacrifici fara speranta de rasplata.
Poate pentru ca il iubesti. si poate pentru ca el e o persoana importanta pentru tine care inseamna ceva?
Pentru ca nu tu te gandesti ci inima ta! Dar daca vrei sa il uiti uita-te dupa alti baieti!
Pentru ca asa este normal sa fie. Ce ne place dorim sa avem. Daca nu se poate, suferim...si ne gandim la ce a fost.
Pt ca ingeneral persoanele care4 nu merita primesc toata atentia si dragostea noastra. e ca o lege nescrisa a vietii, faptul ca nu ti-a impartasit iubirea te face sa suferi si sa crezi ca nu ai fost suficient de buna pentru el si sa te intrebi mereu unde ai gresit. Timpul o sa treaca si o sa razi de tine candva.Stiu,mai e pana atunci, pe ca rana e deschisa si doare.Probabil ai mai auzito de fff multe ori, dar stai linisitta, o sa treaca
Pentru ca nu poti sa-i poruncesti inimii? dar incearca sa-ti omori timpul...sti ce usor e? alglomereaza-te singura.
Da asa e si la mine desi sunt cu un baiat mereu ma gandesc doar la el desi a trecut un an si el nu a fost in ro cu ore baiat as fi fost tot la el m-am gandit uneori l-am mai uitat dar noh va rog ajutati-ma! si pe tine cora te pup si iti sp sa incerci sa iti asc mai mult mintea decat inima pentru ca inima poate fi inselatoare! pup! bye bye!