| Papusika1Mika a întrebat:

De ce ma gindesc la el, daca nu il mai iubesc? sad

8 răspunsuri:
| Roxanaღ a răspuns:

Daca te gandesti inca la el inseamna ca a fost o iubire adevarata. Si iubirea asta adevarata se uita foarte greu si trece extrem de greu. Eu cred ca inca il mai iubesti. Dar daca nu mai sunt sanse intre voi incetu cu incetu nu o sa te mai gandesti la el. Ai putea grabi lucrurile daca ti-ai gasi pe cineva pe care sa il iubesti la fel de mult sau de ce nu chiar mai mult. Si poate un timp nu ar mai trebui sa mai pastrezi nici un fel de legatura cu persoana respectiva.winking
Succes!:*

| anonima97 a răspuns:

Te gandesti; a el pentru c a te-ai atasat de el, iti place ceva la el dar nu totul, cum ar fi iti place fata dar nu iti place comportamentul, sau invers, asa se mai intampla, dar sa stii ca nu treca asa de usor doar daca nu te indragostesti de alt cineva, e mai bine daca ai fi prietena cu acel cineva ca sa nu suferi, desii nu il iubesti in adancul tau te vei simti asa de vinovata, asa ca e mult mai bine sa stii ca il ai un pic aproape. bafta

| IlonaIlona a răspuns:

Buna papusica:*...in primul rand esti sigura ca nu-l mai iubesti? Iar daca raspunsul este da iti pot spune doar atat:iti va trebui o anumita perioada de timp daca v-ati despartit recent sa nu te mai gandesti la el deoarece sunt multe lucruri care iti aduce aminte de trecut...Consider ca timpul va sterge toate urmelehappybaftaaa

| LoveTheLife a răspuns:

Pai inseamna ca te minti singura crezand ca nu il mai iubesti. Daca nu il iubeai nu te gandeai la el.Si eu am trecut prin asta, am incercat sa il uit si am inceput sa ma fac sa cred ca nu il mai iubesc dar de fapt mintea imi era tot la el fiindca inimii nu ii poti spune ce sa faca. sad

| MaDeclarFan a răspuns:

Pentru ca este o persoana care si-a pus amprenta in viata ta si care,probabil, te-a facut sa ai multe momente frumoase alaturi de el. Daca este o persoana pe care ai iubit-o mult, o sa treca o perioada pana sa nu te mai gandesti la el (asa mult). Sau poate inca il mai iubesti...

| Heather2001 a răspuns:

Probabil pentru ca inca mai tii la el, sau a fost ceva foarte puternic intre voi si nu poti uita as usor

| Mikiiiiiiiii a răspuns:

Obisnuinta sau inca il iubesti. Sper ca e doar obisnuinta.

| Mayar a răspuns:

Fiindca ai petrecut o multime de momente cu el, si cum ai suflet si constiinta, nu il poti uita, si nu poti accepta ca nu mai poate fi cu tine, probabil si pentru ca te simti oarecum jiognita deacest lucru. Asta dovedeste ca nu poti fi indiferenta si ferma, ci ai suflet si mereu privesti inapoi. kiss kiss :*