Fiindca esti inca copil. Iti va trece cand te vei maturiza. Nu e pana la urma nici un risc, nimeni nu te va lua deocamdata in serios.
O sa vina o vreme cand vei realiza ca asta nu e dragoste, te atrag fetele, e normal...
Божэ cum poti sa fii asa de... asidcsdjvpasodngjvodfkmbposn adica nu inteleg BA trezeste-te vaporwave poate are voce frumoasa dar poate e o grasana cu multe cosuri si daisuki POATE ca e frumoasa dar la suflet poate e un cartof stricat
"grasana cu multe cosuri" uite cine vorbea
Nu mai trebuie sa te indragostesti asa repede! Dar daca asa esti tu, ce sa-ti fac? Asa sunt si eu...adica..nushjjj,pa
Este o atractie. Nu te indragostesti, e doar o iluzie a mintii, pur si simplu iti plac unele fete la aspect, voce etc.
E doar atractie fizica nu dragoste. Cum sa scapi de ea : nu stiu fa bai reci am auzit ca ajuta...cateva minute
Eu te inteleg frate, i eu cand vad baieti cu bicepsi si 6 packs prin casa (si nu, nu la frate-miu ma refer -.-) Zici ca mai am un pic si lesin E doar atractie fizica.
E doar atracţie fizică.
ocupă-ţi timpul cu alte activităţi şi ai să vezi că poţi să ignori acele tipe cu forme.
Nu te indragostesti! Poate doar ti-e simpatica...nici macar sa-ti placa de ea nu prea poate daca abia ai vazut-o! Iti place ce vezi, dar dupa ce o cunosti ai putea sa-ti schimbi foarte repede parerea despre ea! Am vorbit la singular, dar ma refer in general )
Anonima17191 întreabă: