anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mă indrăgostesc aşa repede de o fată? Adică, oricare trece pe stradă şi dacă-mi place formele laughing Ei mă îndrăgostesc?

Chiar şi pe TPY m-i s-a intâmplat asta adică, când i-am auzit vocea lui vaporwave m-am îndrăgostit nu ştiu de ce... ( vocea ei poate ) Sau când i-am văzut fotografia de profil a lui Daisuki m-am îndrăgostit rolling on the floor Ce se întâmplă?
Cum să scap de această "Povară"?

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca esti inca copil. Iti va trece cand te vei maturiza. Nu e pana la urma nici un risc, nimeni nu te va lua deocamdata in serios.

| Narcis2007 a răspuns:

O sa vina o vreme cand vei realiza ca asta nu e dragoste, te atrag fetele, e normal...

| KamaSutra a răspuns:

Nu e dragoste, e doar atractie, e normal la adolescenti

| Doub a răspuns:

Nu te îndrăgosteşti, pur şi simplu îţi place.

| Dariusuu a răspuns:

Acel moment când confuzi dragostea cu atracția.Se mai întâmplă, stai liniștit

| syd2 a răspuns:

Божэ cum poti sa fii asa de... asidcsdjvpasodngjvodfkmbposn adica nu inteleg BA trezeste-te vaporwave poate are voce frumoasa dar poate e o grasana cu multe cosuri si daisuki POATE ca e frumoasa dar la suflet poate e un cartof stricat laughing

| DonaldTrump a răspuns (pentru syd2):

"grasana cu multe cosuri" rolling on the floor uite cine vorbea

| VibeTrix a răspuns:

Nu mai trebuie sa te indragostesti asa repede! Dar daca asa esti tu, ce sa-ti fac? Asa sunt si eu...adica..nushjjj,pa

| Croampa a răspuns (pentru VibeTrix):

Ced ca te simti jignita si usurata in acelasi timp... thinking laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta nu se numeste "M-am indragostit"!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar iti place, e de mancat fasole multa pana la dragoste

| Anonima0000000000 a răspuns:

Nu stiu...sad

| Kenya a răspuns:

Este o atractie. Nu te indragostesti, e doar o iluzie a mintii, pur si simplu iti plac unele fete la aspect, voce etc.

| DonaldTrump a răspuns:

E doar atractie fizica nu dragoste. Cum sa scapi de ea : nu stiu fa bai reci am auzit ca ajuta...cateva minute laughing

| Kettolix a răspuns:

Eu te inteleg frate, i eu cand vad baieti cu bicepsi si 6 packs prin casa (si nu, nu la frate-miu ma refer -.-) laughing Zici ca mai am un pic si lesin laughing E doar atractie fizica. laughing

| aphrodite a răspuns:

E doar atracţie fizică.
ocupă-ţi timpul cu alte activităţi şi ai să vezi că poţi să ignori acele tipe cu forme.

| Ioanaloveandpeace a răspuns:

Nu te indragostesti! Poate doar ti-e simpatica...nici macar sa-ti placa de ea nu prea poate daca abia ai vazut-o! Iti place ce vezi, dar dupa ce o cunosti ai putea sa-ti schimbi foarte repede parerea despre ea! Am vorbit la singular, dar ma refer in general laughing)