Nu esti singura...Parca ar fi soarta, serios.
Si cand ma indragostesc de cineva potrivit, dau cu piciorul. Nu avem noroc
Sper sa fie adevarata zicala "Toate la timpul lor"
Pentru ca ni se mai intampla. Cred ca tuturor ni s-a intamplat, cel putin o data sa ne indragostim de cine nu trebuie.
Buna.Asa se intampla tuturor chiar si mie.Doar sti ca se spune ca opusele se atrag. fundita?
Pentru ca asa e firea omeneasca, toti cred ca s-au indragostit de cine nu trebuie, cel mai greu e sa fi respins de aceea persoana. nu te uita in urma, mergi cu capul sus.Trebuie sa invatam din greseli nu? crede-ma. suferim mult pana sa gasim persoana potrivita(deci urasc chestia asta), gandeste-te ca vei gasi pe cineva mult mai bun.si peste cateva luni. poate iti va trece. In aceste cazuri trebuie sa ai o prietena buna care sa te consoleze.Eu zic ca oameni mereu au 2 fete, trebuie sa ii cunosti bine inainte.cred ca din aceste motive te indragostesti de cine nu trebuie pa-pa>
De ce? Asta ma intrebam si euPentru ca asa e viata si nu totul e cum vrem, nu totul e corect.De cele mai multe ori se intampla asa, iubim persoanele care ne ignora si ignoram persoanele care ne iubesc...asa e viata! La toti ni se intampla
Offff, bine ca macar exista si alte persoane in situatia mea, nu ca este bine, doamne fer` dar voi chiar intelegeti!@NOname: poate dintr-o viata anterioara. @LoveUbutUdontCare : Surioara meaaa>
@Gabi : esti atat de frustrat/a incat n-ai ce cauta pe planeta asta. LA telenovele te uiti tu cu mamica ta, ca vad ca le stii hai adios!
Buna.
Pentru ca nu te maturizezi din experientele anterioare!
Nu te mai lasa prada usoara sentimentelor de iubire!
Pa, pa.