| Albãstriţaxx a întrebat:

De ce ma indragostesc tot timpul de baietii nepotiviti, adica care nu ma plac? sad

38 răspunsuri:
| Purec a răspuns (pentru cr33pygirl):

Am scris doar pentru mine laughing sa vad doar eu

| cr33pygirl a răspuns (pentru Purec):

Asa,,acum vadrolling on the flooraiurea si cu TPU'ul astalaughing). Maine iti dau:devil))

| Purec a răspuns (pentru cr33pygirl):

Asta cu. maine iti dau. suna a amenintare :-s ce imi dai?happy

| cr33pygirl a răspuns (pentru Purec):

Uite'te la mesajelaughing

| Andreea1090 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat de foarte multe ori.Problema este ca poate te uiti la baieti care deja sunt indragostiti sau chiar au prietena. Oricum nu-ti fa griji va veni si randul tau sa ai un baiat care sa tina mult la tine.Cineva acolo sus a pregatit unul perfect pentru tine pentru ca el mereu face "suflete pereche" potrivite. Sper ca te-am ajutat.Si nu-ti fa griji!

| Giuvaer a răspuns (pentru Albãstriţaxx):

TOTI SE UITA DUPA FESE SI SANI ( daca nu cumva sunt orbi sau homosexuali) cat despre alegerea masculului pentru imperechere te sfatuiesc sa fi mai selectiva daca nu vrei sa ajungi sa pui iar aceeasi intrebare aici.

| MetalHead04 a răspuns:

Restul care spun ca esti proasta nu-i adevarat, nu esti ..suntem oameni. dragostea apare cate odata la persoana nepotrivita dar nu e nimic rau cat timp lupti..si daca te simti ca lupti degeaba renunta pentru ca cel care nu te baga in seama nu mai merita!:*

| Mitzura92 a răspuns (pentru NofearBoy):

Ce raspuns de prost gust!