Pentru ca baietii de 15 ani sunt mai putin dezvoltati fizic si psihic, comparat cu fetele de acceasi varsta.
Gresit, mor cand va aud...chestia asta o fost la baietii de 10-13 ani, daca baietii nu sunt asa cuminti ca fetele, si sunt mai badarani (ceea ce e total diferit fata de maturitate) nu inseamna ca nu sunt maturi, stiu fete de 16-17 ani care au impresia ca relatia e ca in barbie, seriale si filme
Nu trebuie sa mori pentru atatalucr esti tu insuti copil si mai ai destule de invatat.
Pt ca fetele mai mici mai ales în perioada pubertății sunt atrase de cei mai mari ca vârstă
Păi cam așa se întâmplă prin generală... Cu toate ca nu stiu de ce le sta lor capul la asta, dar nici vârsta de 15 ani nu e una "matură ", dar tot mai potrivită decât 11 . Ce poți sa faci? Lasa timpul sa treaca . La liceu poate iti vei gasi pe cineva ok, de care sa-ti placa si sa te placă.
E normal, la toti e la fel.
La fetele de clasa a 5-a le plac baieti de a 8-a si a 9-a, iar la fetele de varsta da (clasa 8-9) le plac baietii de a 11-a sau a 12-a...trist
Toate fetele de 11-12 ani se provoaca intre ele care au cel mai tare "iubit" si alte chestii de genul.Ar trebui sa te simti flatat, mai rar ocazie sa te placa cineva
Vrei Facebook-ul meu? Nu semăn cu Elias