E mai rusinoasa fata.Intelege-o.Din moment ce spui ca esti primul la ea fi mai grijuliu,mai intelegator. Poate nu vrea sa mearga atat de departe. Daca nu te lasa, nu te lasa, nu o forta.
Ori era pe stop... ori ii e frica de ce se va intampla dupa aceea. sau. sau... mai are pe cineva
Poate. nu e pregatita discuta despre asta cu ea. dar nu serios asa ca o discutie lejera. daca e ceva gen. serios s-ar putea suupara. :\
Sunt fata si stiu cum e...eu cred ca te respinge ca tu sa vii mai mult la ea.sa te faca sa o vrei. Ori asta ori stia ca o vei excita si ea nu vroia inmom acela chestia asta.sau ii era rusine ca ar putea sa geme sau mai stiu eu ce. bafta
Pfftza, e nasol.cred ca e rigida. sper sa nu fie asa amice. Eu iti sugerez sa vorbesti cu ea, dar sa -i lasi de intelesi ca nu esti disperat s-o. you understand me?
Am vrut sa-mi sarut iubita pe sini si ma respins...am mai avut parte cind mai pun mina pe la..., poate sa fie doar putina fatarie? mentionez am 9luni cu ea.
Ok poate nu am fost atit de explicit.Am vrut sa ii dau sutienul la o parte si sa o sarut-o pe sini bla bla bla.atunci si la tras la loc.inca ceva, eu sunt primul la ea
Ms de raspunsuri.O inteleg si eu pincacind sunt primul, cit despre iubire: ma iubeste ft mult stiu acest lucru foarte bine.P.S.Are 13ani si citeva luni dar e super buna si dezvoltata de a binele.Si inca ceva a fost o faza si ea crede ca mii indiferent de ea...