| deeyutza a întrebat:

De ce ma rusinez cand e vorba de un sarut?

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, si eu ma rusinam cand era vorba de sarut, si inca ma emotionez cand trebuie sa sarut prietenul, nu faceam nikiodata primul pas... te rusinez poate pentru ca nu ai destula experienta sau poate ca partenerul cu care te saruti iti provoaca aceasta stare, te emotioneaza si din acest motiv te rusinezi, dar lasa rusinea deoparte, succes.

| SweetCandy a răspuns:

Poate pentru ca esti timida si micuta, o sa vezi ca timpul le rezolva pe toate!
nu te mai rusina e ceva firesc si un mod ff placut de ati demonstra dragosteabig grin

| M.J. a răspuns:

Pt ca probabil esti inca prea mica si esti la inceputul unei relatii si iti place de acel baiat

| sylver69 a răspuns:

Da nu te rusina ...nu ai de ce... n-ai vazut mihaela face sex cu 2 baieti laughing...

glumeam ...Sarutul poate fi o experienta incredibila daca o traiesti alaturi de persoana potrivita si daca acea persoana stie sa sarute. Pana la urma, or fi ochii fereastra sufletului, dar buzele sunt usa de intrare.Cand un barbat si o femeie isi ating pentru prima oara buzele, experienta e fie magica, fie mediocra, fie derutanta. Ca barbat, poti sa-ti dai seama cu ce tip de femeie ai de-a face inca de la primul sarut. Acel sarut poate fi surprinzator de influent. Potentialul nostru de cuplu e in joc. Daca isi trece degetele prin parul lui si trage usor de el cand il saruta, atunci aceea femeie este pasionala. Daca strange buzele, isi pune mana intr-un singur loc pe spate si este stangace, inseamna ca e incordata. Daca iti prinde usor fata cu mainile si te saruta asa, este protectoare. Daca isi echilibreaza saruturile cu mici pauze de conversatie usoara, e o femeie foarte sigura de sine. Si, in fine, daca te sufoca si te baloseste ca un Saint Bernard este o tipa aroganta sau incearca sa compenseze vreun defect. Nu lua in considerare ultima varianta daca e… beata

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Buna! nu esti sigura pe tinehappystai linistita! ttotul vine de la sine!

| utzuman2006 a răspuns:

Pentru ca inca te joci cu papusile...
Asteapta sa treaca vreo cativa ani si vei cedea ca te vei rusina cun intrebarea asta happy

| Danutz_8401 a răspuns:

Auzi draguta cati ani ai? eu inteleg ca e ceva firesc dar totusi...cred ca esti prima pers pe care o cunosc care zice asta..sincer esti mai timida de felul tau si poate ca nu stii sa saruti ( nu am facut apropouri ) pe o parte e ceva firesc dar incearca sa scapi de emotia asta

| RappK a răspuns:

Oh.blushingstiu cum me.nu te speria... si lasa'te purtata de val...totul vine de la sine:*.bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca fiecare se rusineaza la primul sarut...sau nu neaparta la primul... daca esti mik e normal sa iti fie rusine sa vb despre asta... dar cu timpul ai sa vezi ca o sa-ti treacahee hee