Aici nu este vorba despre teoria lui Freud. Este atrasă de bărbaţi cu vârste mai înaintate deoarece cum a spus şi ea, sunt mai maturi. Cu alte cuvinte, ai ce discuta cu ei.
Numa' bine!
În mare masură ai dreptate. Un bărbat matur ştie mult mai bine cum să prostească un copil, decât un puşti de 16 ani
N-au experiență, iar capul le este plin cu sex. Nu că la ăștia mai mari n-ar fi... doar că au avut parte pe săturate.
Hahaha ma faci sa rad tu pustoaica, aia i-a venit ciclu poate purta conversatii cu unii de 19-25 de ani ma prapadesc de ras
Deci tu spui că fetele sunt mai inteligente decăt băieții, la modul general? Patetic...
Au experienta cei mai mari, dar se poate sa fi si tu mutl mai matura si de aceea te intelegi mai bine cu cei mai mari, mi s-a intamplat
Singura explicatie este ca fetele se maturizeaza de la o varsta mult mai frageda fata de baieti. unii si la 18 ani se gandesc doar la jocuri video si animatii in schimb la fete nu e asa.Parerea mea e sa nu-ti neglijezi copilaria iar daca inti in discutii cu baietii mai mari sa ai grija pentru ca unii vorbesc cu fete mai mici cu un singur scop. take care. Funda?
Ce poti vorbi tu cu unu de peste 20 de ani? daca ai zis ca prostii nu. altceva ce ai putea? sport vreme? daca tu cu unu de varsta ta nu ai ce nu vad cu ai putea sa porti o conversatie cu unu de varsta mea...nu de altceva dar nu e ca as putea sa iau ceva in serios la tine (in caz ca zici de viata sau altele ...relatie) pentru ca toate la varsta ta si la a mea au numai petreceri si baut si orgii in cap.
Daca nu vorbeam cu tipi de peste 20 de ani nu aveam de unde sa trag aceasta concluzie.
Parerea ta.
Tu poti sa fi vorbit doar cu 1 si sa fi tras concluzia asta nu am de unde sti... oricum ..ciudat.cred ca am vorbit numai cu fete de varsta mea sau mai mari si nu stiu repet ciudat
Nu zic ca nu ai dreptate...dar acum se gasesc astfel de baietii si mai mici si mai mari.Dar probabil noi am intalnit doar pe cei mai mari sa fie mai respectuosi..deoarece astia mai mici sunt obsedati dupa sex.Nu zic ca cei mai nu..doar ca, NU STIU.Si eu am avut un prieten mai badaran cu care nu te puteai intelege.Si prieten cu care ma intelegeam extraordinar de bine, dar trebuia sa-i scot eu cuvintele din gura, uneori, deoarece era putin timid.Acum fiecare persoana are gusturile si opinile diferite, si fiecare are un strop de dreptate in ceea ce zice.Cel putin asa consider eu.
Pai probabil esti mai matura si nu iti plac astfel de copilarii. nu e nimic rau in asta dar totusi trebuie sa ai grija caci daca sunt mai mari sunt si mai isteti si mai vicleni si sa nu se intoarca impotriva ta
beausingurlamasamea întreabă: