| piruleta a întrebat:

De ce ma tot gandesc numai la el?
O sa va spun este un baiat care ii mai mare ca mine cu cativa ani, dar lui ii place de mine si mie imi place de el. Noi doi ne-am cunoscut anul trecut la o petrecere si intr-o seara ne-am sarutat va jur ca acel moment nu pot sa-l uit nu stiu de ce. Faza e ca vorbesc cu el aproape in toate zilele, dar mereu trebuie sa ii vorbesc eu pentru ca daca eu nu-i vorbesc el nu-mi vorbeste si mie imi place sa vorbesc cu el fiind ca imi este foarte dor de el si de abia astept sa il vad la vara. Doar ca nu stiu de ce ma tot gandesc toata ziua la el si seara cand stau in pat nu pot sa dorm ca ma tot gandesc ca cum o sa fie si ca o sa fim impreuna. Doar ca mi-e frica penteu ca intot deauna cand imi fac iluzi asa nu se intampla si eu nu vreau sa se intample asta pentru ca il iubesc foarte mult. Voi ce credeti am ceva sanse cu el? Ah ii mai ca se poarta forte frumos cu mine si si lui ii place de mine, si vorbim de orce nu ii este rusine si nici mie doar ca ma deranjeaza ca el nu-mi vorbeste numa el. Si ca in seara cand ne-am sarutat am petrecut inainte ceva timp impreuna si era foarte dragut cu mine am dansat impreuna, a stat langa mine si m-a luat de mana si si-a pus mana peste humarul meu si a fost foarte frumos. Voi credeti ca va mai putea fi ceva intre noi doi? Doar ca pe el il deranjeaza ca anul trecut m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si i-am zis ca nu pentru ca imi era frica si si acum is mai aminteste si imi tot zice ca el nu ma mai asteapta doar ca stiu ca nu e adevar pentru daca ar fi fost asa nu mi-ar fi zis ca ma place si ca ii este dor de mine ca sunt frumoasa dulece etc... ce credeti?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ai o discutie mai serioasa cu el, spune-i tot ce simti iar el daca va simte la fel o sa-ti ceara sa fi cu el, sanse ar fi doar ca nu stiu ce va retine

| NoNameasdod a răspuns:

Eu nu inteleg,daca te place - de ce nu vorbeste el primul. Oricum, lasand asta la o parte. Lasa totul de la sine, daca e sa fiti impreuna, veti fi love struck. Si in legatura cu chestia ca ai zis nu. Vorbeste intr-o zi serios cu el [sau poate la vara. fata in fata happy ] si spune-i ca iti era frica de o relatie, si de asta ai spus nu.dar tu ti mult la el, te gandesti la el. Spune-i tot ce simti, si fi sincera. daca te place v-a intelege si veti fi impreuna :*. Sper ca te-am ajutat, succes.

| piruleta explică (pentru NoNameasdod):

Mda nici eu nu inteleg, si i-am zis ca imi era frica si m-a intrebat de ce si nu am stiut ce sa ii zic, poate a fost si din cauza varstei cine stie. Orcum mersi mult si sa speram ca to tu va fi bine happy :*

| NoNameasdod a răspuns (pentru piruleta):

NU conteaza varsta [acum nici sa fie diferenta de 29 de ani ], dar nu conteaza asa mult. Cel mai bine, asculta-ti inima si lasa totul de la sine :*. Te pup, si sper sa ai noroc pe viitor :*.

| piruleta explică (pentru NoNameasdod):

Nuuu doiamne fereste, are doar 17 si eu am 14winking. Si multumesc mult :*:*. pupici