Cred ca ar trebui sa ai o discutie mai serioasa cu el, spune-i tot ce simti iar el daca va simte la fel o sa-ti ceara sa fi cu el, sanse ar fi doar ca nu stiu ce va retine
Eu nu inteleg,daca te place - de ce nu vorbeste el primul. Oricum, lasand asta la o parte. Lasa totul de la sine, daca e sa fiti impreuna, veti fi . Si in legatura cu chestia ca ai zis nu. Vorbeste intr-o zi serios cu el [sau poate la vara. fata in fata ] si spune-i ca iti era frica de o relatie, si de asta ai spus nu.dar tu ti mult la el, te gandesti la el. Spune-i tot ce simti, si fi sincera. daca te place v-a intelege si veti fi impreuna :*. Sper ca te-am ajutat, succes.
Mda nici eu nu inteleg, si i-am zis ca imi era frica si m-a intrebat de ce si nu am stiut ce sa ii zic, poate a fost si din cauza varstei cine stie. Orcum mersi mult si sa speram ca to tu va fi bine :*
NU conteaza varsta [acum nici sa fie diferenta de 29 de ani ], dar nu conteaza asa mult. Cel mai bine, asculta-ti inima si lasa totul de la sine :*. Te pup, si sper sa ai noroc pe viitor :*.
Nuuu doiamne fereste, are doar 17 si eu am 14. Si multumesc mult :*:*. pupici
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: