Ce cred eu este ca ai trebui sa astepti putin, iar daca vezi ca tot nu baga cineva in seama, te duci la fostul prieten de-al tau si ii spui sa te lase in pace si sa le spuna prietenior tai sa vorbeasca cu tine! Sfatul meu! Din incercari funda?
Off,semeni perfect cu mine in momentul asta, si eu trec printr-o perioada foarte grea, m`am despartit de prietena mea., sunt disperat sa gasesc alta, fac eforturi sa par vesel si nu prea imi iese..doar ca eu nu am ramas fara prieteni din cauza despartirii, ba din contra prietenii ma ajuta sa trec peste asta, prima data credeam ca daca o sa afle cei din clasa ce am patit, o sa rada ca prostii de mine, dar uite ca nu a fost asa..toti au venit la mine si mi-au dat sfaturi etc., eu nu inteleg, cum adica ai ramas fara prieteni pentru faptul ca te`ai despartit de iubitul tau? Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta despre asta..pentru ca alta solutie in cazul tau nu prea exista... Oare daca aflii ca nu esti singura care trece printr-o perioada grea, te va incalzii cu ceva? Stii cum se spuneont worry, beee happy.
Aia nu iti erau prieteni. Unele fete sau baieti sunt prieteni cu tine pentru ca ai iubit sau bani sau alte cele.
Prietenii adevarati sunt cei care nu te lasa balta nici la bine nici la rau! Daca nu ai prieten sau te-ai despratit de ei nu inseamna ca si ei trebuie sa se opreasca de a fii prieten cu tine!
Stai singura un timp dar ei sigur se vor intoarce la tine! Stai calma!
Uite daca vrei,imi poti da id-ul tau,o sa incerc sa te ajut mai mult,sa-ti dau mai multe sfaturi, daca esti din Constanta, si mai bine, ne putem intalnii, tu ai nevoie de prieteni care sa te ajute cand iti este greu, in niciun caz sa nu mai vorbeasca cu tine si eu sunt acel gen de prieten..Deci ti-am zis, daca vrei da-mi id-ul si te pot ajuta cu multe..Bye!
Deci, cum poti sa zici asa ceva? Si mie mi s-a intamplat cam la fel o data, nu stiu de ce... da am trecut peste... e pacat sa zici asa ceva. Dumnezeu nu uraste pe nimeni! gandeste-te ca sunt altii care nu au nici parinti, sunt orfani, nu au casa, sunt bolnavi grav! ar trebui sa te rogi si sa-i multumesti pentru tot ce ai!
Nu te uraste nimeni ... Dzeu nu isi are locul in discutie. Singurul care te uraste cred ca este fostul tau prieten si asta ca i-ai dat papucii ca a fost un nesimtit! trebuie sa ai unu doi prieteni buni imposibil, restul erau de fatada. Veziti de viata inainte. Vezi ca ti-am lasat un mesaj
Pare stupid ceea ce spun, dar candva cand iti vei reveni iti vei da seama ca esti o persoana puternica. Stii poate Dumnezeu " te ajuta " ca peste cativa ani sa fii mai puternica
Asta inseamna ca erau prieteni lui nu ai tai
Imi pare rau pentru tine pentru ca esti o fata frumoasa si nu meriti asta dar stai linistita nu e capat de lume incearca sa iti faci alti prieteni dar de data asta alegei mai cu grija
Si eu trec de cateva zile prin niste momente foarte grele, dar asta-i viata, cu bune si cu rele...Trebuie sa mergem inainte!
Off, draga de tine! Si eu sunt intr-o situatie de genul asta, aproape fara prieteni si baiatul de care imi place m-a ranit profund azi!
Doar astazi am plans de vreo doua ori, dar daca e sa luam in calcul toata saptamana am plans de 4 ori. Nu prea stiu ce sfaturi as putea sa-ti dau, poate sa discuti cu parintii sau cu o persoana cu care te intelegi sau daca ai consilier psihologic la scoala, du-te la ea...
As vrea sa tinem legatura, din moment ce ne aflam in situatii asemanatoare. Daca vrei poti sa-mi dai id tau printr-un PM
Nu ai de ce sa plangi.Gandeste-te ca o sa fie bine si o sa vina zile cand o sa fii inconjurata de prieteni adevarati(pentru ca ce aveai tu erau numai oameni falsi).Fi pozitiva! altfel iti faci rau singura
Vai Doamne, ce durere mare. Te-ai despartit de iubit si "prietenii" te-au parasit. Fetito, te rog sa revii pe pamant. Exista lucruri mult, mult mai grave decat o despartire sau o cearta cu prietenii. Te-ai gandit cum se simt oamenii care pierd CU ADEVARAT o persoana draga, de exemplu pierderea unui parinte, sau oamenii care au boli precum cancer, SIDA, fara tratement? Daca ai fi saraca lipita pamantului ti-ar conveni?
Cand vad unii oameni ca tine care fac o tragedie din asemenea lucruri, "Am ajuns sa cred ca sunt lasata pe pamant pentru a suferi si a plange non-stop", ce sa spun durere mare. Gandeste-te la lucruri cu adevarat grave, te tanguiesti de parca cine stie ce ai patit. Toti oamenii se cearta cu prietenii, trec prin despartiri si lucruri cu adevarat groaznice.
Am inteles, Ok ai o problema ca nu mai ai prieteni si nu mai ai iubit, dar nu mai dramatiza atata.
Prieteni se fac, iubiti la fel. Ma intreb daca Doamne fereste ai da de un adevarat necaz, ce ai face? Baga-ti mintile in cap.
Scuze ca am fost asa artagoasa, dar sper ca te va ajuta sa iti revii la realitate.
Aoleu..stai fata mea calma. Aia nu erau prieteni, iar ala era un prost, care oricum nu te merita. Chill hunny and smile
Poate te simti singura si trista tocmai pentru ca te-a afectat prea mult desprtirea de prieten.Si in legatura cu cei care te evita, exista posibilitatea ca prietenul tau sa ii fi influentat intr-un fel(ai mentionat ca el isi batea joc de tine).Ar trebui sa cauti in jurul tau persoane sincere, care te merita, pentru ca sunt sigura ca ele exista. Trebuie doar sa le descoperi, si sa incerci sa uiti
Dumnezeu Uraste doar cateva lucruri
1.Rautatea
2.lacomia
3.fatarnicia
4.cruzimea
5.agresivitatea
etc
Prieteni aia, daca o fii prieteni erau Falsii
Te slefuieste Dumnezeu, ca pe un diamant de pret!
lauda-L si in furtuna, sunt momente grele care au ca rost aproprierea de Creator.