Din naivitate cred si din cauza spiritului de imitatie, cu cat esti mai asemanator cu cel de langa tine, cu atat esti mai bine vazut. Ei bine, eu nu sunt de acord cu aceasta idee.Fiecare are individualitatea lui si asa trebuie sa ramana.
O fata cu un comportament placut sau dragut nu cred ca agreeaza aceste fite si impresii prostesti
Pentru ca se simte atrasa de aparenta respectiva fata.Si e normal pana la urma ca si in filmele americane ca cea mai fumoasa/populara sa se cupleze cu zmeul
Si dupa ce o termina cu el are mai multa experienta si mai multe "arfe"
Mai exista si exceptii care nu cad in plasa celebritatii cocalaresti
Nu stiu...
adica si eu cred ca ma bag in aceasta categorie de fete
pur si simplu, uite iti zic cazul meu:acum' vreo 3 ani eram genul tipic de fata cuminte care invata, tocilara, acum sunt cea m'ai rea din din clasa, adica nu tin cont de parerea profilor, a parintilor insa n'am renuntat la invatat. momentan m-am combinat cu "el" fiindca la un moment dat m-am simtit atrasa de el, insa nu e ceea ce mi-am dorit. da, am deviat de la subiect, scuze.si poate ca da, e iarna si "cu ajutorul" lui n'am luat bulgareala de la baieti, oki stie el ce zice, are dreptate.
bafta
Cunosti sindromul conform caruia fetele sunt atrase de asa-zisii baieti rai? De cele mai mult ori contrariile se atrag. Plus ca acesti baieti inspira masculinitate...sau o fi doar o toana sau amandoua...sau depinde
Vede ca sub umbrela lui are protectie si se simte protejata
asta e sigur
si fitele le ia pentru ca stie ca nu pateste nimic daca e figuranta si fitoasain fata altora
Stii cum era melodia aia "fat frumos nu mai e la moda /acum vor dervebei/batietzi rai /ca asta inseamna siguranta/rutina nu e modul lor preferat de viata". Daca intelegi ce vreau sa zic. Adica se "combina" cu baieti de genu asta pentru ca in general sunt "shmecherasi" si sunt respectati de ceilalti si le pot oferi protectie.
Din acelasi motiv pentru care un baiat de gasca si dragut si tare e loat de o tipa super infumurata, fitoasa si superficiala, care-si bate joc de el sau de persoanele din jurul lui.
in fine probabil ca ii place cum o trateaza, pentru genul lor de fete daca are si portofelul gros e perfect xD
Pff nu stiu ce sa zic.probabil sti vb aia cine se aseamana se aduna.asta trebuie sa fie dupa parerea mea.si orkm fitzoasele odata si odata o sa o pateasca cu tipi astia cu arfe si figuri si o sa le iasa lor figurile si o sa caute baietii cumintisau cine stie ce tot prostie sa caute