Parerea mea este urmatoarea: parintii ii lasa mai liberi pe baieti. asta pentru ca baietii nu vin cu burta la gura ca sa zic asa. si de aceea ei isi cam fac de cap. iar pareintii nu ii mai invata ca trebuie sa respecte o fata etc.
@PăsăricăJr: fiecare fata e frumoasa in felul ei. daca tie nu iti place o fata. nu e pe gustul tau pur si simplu. asta nu inseamna ca trebuie sa o jignesti.
In ziua de azi, unii baieti s-au modernizat, nu mai apreciaza acolo unde nu exista nimic de apreciat. Nu poti aprecia un excrement, ca dai dovada de excrement. Asadar, excrementele se apreciaza intre ele si cei mai frumos mirositori intre ei. Cand se intalnesc doi din tabere diferite, pac, imediat se intreaba de ce lipseste aprecierea (in special cei din tabara excrementelor, ca ceilalti nu astepta apeciere de la rahati!). Pahhh!
Sunshine99, acel gand nu iti era destinat tie, am dat doar un exemplu general. Daca tu te simti excrement, e problema ta si deloc concluzia mea.
Am uitat ca fetele sunt niste sfinte si nu fac nimica rau, daca ai bani le atragi, dupa ce nu mai ai bani iti dau un sut in fund sau daca un baiat este cu o fata si un alt baiat care are bani si masina si x si y vine, aia merge cu el.
Poate o fata sa aprecieze un baiat?
@sunshine99
Don'soara "iubitului meu i s-a urat cu binele" oare ceea ce ai zis tu despre suitul in cap dupa ce afla ca este iubit la baieti nu merge si la fete? Oare daca ii spui la o fata ca o iubesti si ii demonstrezi ca o iubesti, ea nu-si rezerva dreptul de a te calca pe cap si a i se ura cu binele? Daca oferi prea mult la o fata i se urca la cap, daca oferi prea putin iti da cu flit.Cand o sa fie o limita universala la baieti si fete intre prea mult si prea putin, poate atunci o sa poti sa spui ca baietii nu stiu cum sa aprecieze o fata si ca gresesc ca n-o apreciaza.Nu sti ca daca oferi prea mult ori la baiat, ori la fata i se face rau si da in diabet zaharat?
Si baietii si fete sufera de "nu stiu ce vreau si mi se schimba dorintele ca si sosetele" azi vreau altceva, maine fac un 180 de grade si vor opusul.
Ca ai dat tu de un bivol comunal si ca ti-a inselat increderea si iubirea, este problema ta, tu ti l-ai ales si tu l-ai tinut in puf.Asa cum tu ai bagat iubire in relatie si in el, asa el si-a rezervat dreptul de a ti se suii in cap.
Ce-ar fi ca tu sa nu te mai vezi ca "painea lui dumnezeu", ca fiecare om are alte valori si perceptii. Poate nu i-a placut ceea ce i-ai facut si cum l-ai tratat si in cartea lui chestiile astea nu sunt de apreciat.Cum sa poti sa ceri apreciere de la cineva care nu pune pret pe asa ceva?
Din cauza fetelor(fara suparare).Voi cedati repede,voi alegeti sa va pierdeti virginitatea la varste fragede,voi cand aveti un baiat cuminte vreti un rebel iar cand aveti un rebel vreti un baiat cuminte,voi dupa ce a-ti primit bataie tot ramaneti alaturi de barbat, voi vreti barbati cu bani, voi mai degraba vreti un baiat frumos decat unul cu cap si suflet
Tu vrei sa fi apreciata cand nu esti in stare sa te apreciezi pe tine?
Nu ma cunosti nu face atac la persoana ok? eu am intrebat in general nu m-am referit la mine, nu cred ca sunt eu singura fata de pe pamant
De indata ce pui intrebarea e clar ca vorbesti in numele tau si eu am raspuns pentru tine.
Sunt si baieti care apreciaza o fata.Trebuie sa dovedesti ca esti o fata de calitate,ai un mod de viata frumos,esti cuminte si inteligenta, ingrijita, si vei vedea ca se va gasi un baiat care sa te aprecieze.
Sunshine99
Draga mea,stiu ce spun. Daca esti o fata de calitate, cu virtuti, baiatul nu cred ca risca sa te piarda.Pentru ca in ziua de azi nu prea mai gasesc ei fete cinstite, serioase.Ele sunt ca o floare rara.
sunshine99
Ba,stiu.Am o experienta mult mai vasta de viata, am vazut si intalnit multe.
@sylar si klepto: nu generalizati, eu nu ma refer aici la pitipoance de 2 bani care sunt in limba dupa bani,eu discutam de fete care stiu sa aprecieze un baiat,pe care il iubesc sincer...pb e alta voua baietilor vi se suie la cap prea repede,daca vedeti ca sunteti iubiti incepeti sa va credeti superiori...
@ema eu vorbeam in general,despre baietii din ziua de azi,nu am intrebat de ce nu apreciaza o fata nespalata,puturoasa sau cum ai zis tu neingrijita, ci simplul si gravul fapt ca baietii chiar nu stiu sa aprecieze ce au langa ei!(din moment ce ai o relatie inseamna ca tii la persoana respectiva, banuiesc ca nu stai cu ea de neingrijita ce e!)
@vizitiul vezi cum vorbesti!(Nu poti aprecia un excrement, ca dai dovada de excrement)eu nu am jignit pe nimeni,era o simpla intrebare, nu eu sunt excrementul ci tu! pentru ca nu stii sa raspunzi frumos la o intrebare!
@ema:draga mea nu stii ce spui, crede-ma pe cuvant!