| ZigZag_3593 a întrebat:

De ce majoritatea baietilor isi doresc sex? Acesta poate consolida o relatie? Sau o poate distruge? Parerile sunt impartite. As vrea sa aud si parerea voastra. Ce simtiti cand faceti asta cu persoana la care tineti? Va e greu sa va abtineti cand va excitati?

7 răspunsuri:
| Marius2011 a răspuns:

Sunt 2 moduri de a face sex,primul mod este din dragoste pentru ca iubesti acea persoana, iar al doilea asa pentru o aventura d o noapte laughing, Barbati isi doresc sexul pentru a fi satisfacuti si pentru a satisface.sexul poate intretine o relatie dar cand este prea mult o poate distruge :X cando fac cu prietena mea simt dragoste pasiune si un pic d nebunie :X dar nu sunt animalic laughing

| Neimportant a răspuns:

Majoritatea băieţilor doresc să facă sex deoarece acest lucru a devenit o plăcere pentru ei, de a se satisface. Şi într-o relaţie cam asta e baza "sexu". Pot să zic că prima dată e dureros da după e o plăcere laughing

| candora a răspuns:

Pai acestia sunt baietii, nu le poti schimba mentalitatea. Referitor la sexul in relatiile stabile si serioase e binevenit fiindca inlatura zidul dintre parteneri si ii apropie, insa sint relatii bazate doar pe sex, elenu includ sentimente, si dureaza putin. Ar fi bine sa te feresti de acestea. Cit despre excitare, vei trai si vei vedea, daca este vointa si daca iubesti persoana data chiar si baietii se pot abtine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta fac toti,,adolescentii,,de tot rasul din ziua de azi.
Uite, in casatorie nu-ti pui astfel de intrebari.
Dragoste fara asta nu exista, asta fara dragoste se numeste aventura.

| Miky_5632 a răspuns:

De ce? Buna intrebare! Cu persoane iubita "o facem" hmmm, usor, lent si cu multa pasiune. Avem unele iesiri, cum ar fi "nebuniile". dar oricum este placut. Cat despre aventura, am avut parte si de asta. wow esti in al 9-lea cer! atunci si inca cateva zile dupa, apoi regreti si iti scoti parul din cap!

| Spinoasa a răspuns:

Nu toti baietii sunt asa.Eu am o relatie de doi ani cu un tip si i-am explicat foarte frumos situatia si chiar m-a inteles si sunt 100% sigura ca nu ma inseala.I-am zis ca o fac pasul cel mare cu el, dar sa aiba rabdare cu mine, pentru ca vreau sa fiu sigura de ceea ce fac.Si iti spun clar si raspicat:sexul nu e pe primul loc intr-o relatie.Primul loc in ocupa iubirea, iar al doilea increderea.Si crede-ma nu sunt chiar atat de mica incat sa crezi ca spun aberatii am 17 ani si cred ca gandesc destul de matur, fata de toate pustoicele care deja la 15-16 ani, si chiar 17 insi incep viata sexuala fara ca macar sa cunoasca riscurile si cat de mult te poate schimba lucrul asta(ma refer din punct de vedere psihic).

| liviu42 a răspuns:

La fel cum majoritatea fetelor isi doresc sex asa si baieti.