| Raluca591 a întrebat:

De ce majoritatea baietilor isi insala iubitele, in ciuda faptului ca ea ii ofera totul?

35 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Tocmai. De prea mult bine

| Endoryus a răspuns:

Nimeni nu inseala de la prea mult bine.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Pentru ca nu le iubesc cu adevarat pe partenerele lor, le place faptul ca se simt atrasi si de alte femei si nu pot sa reziste in fata tentatiei chiar daca poate lor le este bine in relatia respectiva, se plictisesc si vor sa incerce ceva nou.Nu ma refer la toti barbatii pentru ca sunt si barbati fideli ma refer la majoritatea.

| RAY a răspuns:

Pentru ca sunt baieti pai intre 16_25 de ani sa spun asa ce ai vrea nunta? Sunt imaturi dorinta sexuala mare si na

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Ce inseamna ca ii oferă totul? Ca se culca cu el? Pai asta nu este neapărat totul. Unii înșală iubita din pura prostie, alții înșală pentru faptul ca simt ca lipsește ceva. Atât femeile cât și bărbații sunt prădători! Când vad că alte persoane (in afara de partenerul/partenera lor) le oferă atenție se simt "buricul pământului" și vor sa vadă pana unde se ajunge și bineînțeles se ajunge la înșelat (în majoritatea cazurilor). Dacă o persoana te înșală înseamnă că nu este de tine! De ce sa stai sa suferi toată viața știind ca pleacă de la tine în bratele altcuiva? Cel mai bine îți vezi de viața ta în care sa nu incluzi acea persoana!

| Dana1999 a răspuns:

Poate pentru ca de la prea mult interes din partea lor către ei, băieții isi pierd interesul.

| lorix a răspuns (pentru Dana1999):

Doar idiotii isi pierd interesul la asa ceva.

| anamaria82726 a răspuns:

Nu este o chestie generala. Este in functie de persoana. In primul rand nu doar baietii inseala, si fete inseala. Oamenii fac asta din diferite motive. Poate o persoana are impresia ca ii ofera totul partenerului, dar partenerul nu considera ca i se ofera tot. Poate vrea ceva mai mult si de mult dar de multe ori nu spune ce vrea si se ajuge la inselat. Pentru satisfacerea dorintelor lui. Dar ok hai sa spunem ca i se ofera totul. Sunt mai multe posibilitati. Poate a inselat din curiozitate. Voia sa vada cum este si cu altcineva. Poate doar a simtit o atractie si fata de alta persoana. Asta nu inseamna ca nu este atrasa si de partenera. Poate se plictiseste repede si are nevoie sa fie satisfacut de catre mai multe persoane. Sunt mai multe vartiante, dar cum ziceam e in functie de persoana. Mie personal nu mi se pare ok sa inseli. Mai bine iti asumi si ii spui in fata ce ai de zis.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Dana1999):

Sa știi, ca mie personal nu îmi place sa știu ca o persoana este "leșinata" după mine. Cel mai bine într-o relație este sa arăți ca îți pasa și sa oferi ceea ce trebuie dar nu în cantități exagerate! Ai auzit de expresia "ce-i mult strică"? Cam asa și aici. Prefer puțin și bun decât mult și. Înțelegi ideea tongue

| Dana1999 a răspuns (pentru lorix):

Si culmea e ca orice om isi pierde interesul cand crede că te poate avea oricand

| lorix a răspuns (pentru Dana1999):

Eu vorbeam despre altceva.

| Drimmero a răspuns:

Nici cu femeile nu ti-e rusine.
Inselatul apare si din prea mult bine, si din prea putin bine, din plictiseala, din lipsa de sentimente, atractie. Un barbat adevarat cand nu mai vrea ceva cu cineva ii zice in fata, isi asuma, dar de la pacalicii din ziua de azi nu te astepti la altceva.

Niste fatalai fara coloana vertebrala, si de-o parte, si de alta

| Marius22222222222 a răspuns:

Si fetele inseala... Si exista baieti care ofera mult mai mult decat merita Respectiva

| GouDidodino a răspuns:

Pentru va vor sa încerce ceva nou, o bunaciune.

| TheGentleman a răspuns:

Că sunt imaturi și caracter îndoielnic

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Foarte simplu, direct si la subiect : omul NU este proiectat sa fie monogam! antropologi celebri au dovedid stiintific ca omul nu se poate dedica unei singure persoane

| Celcestietot a răspuns:

Pentru ca asa le este natura. Daaar, cam toate femeile trag mai mult la asemenea specimene, deci vina tipului aluia NU EXISTA laughing. Asta este ca si cum ai cumpara un aliment expirat cu buna stiinta rolling on the floor! Este si un cerc vicios aici, pentru ca acestea ajung sa faca copilasi cu individul, care foarte multi dintre ei nu vor fi educati (din motive lesne de inteles) si vor ajunge tot din aceeasi specie laughing laughing.

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Femeile nu iubesc cu adevarat dar ele spun ca ofera totul, asta e o comedie, ma amuza mereu, ele iubesc interse lor meschine atat, adica iubesc bani si a profita de fraieri mereu joaca teatru tipic feminim

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca nu le iubesc si nu-s interesati decat de sex.

| Ofiintă a răspuns:

Pentru că pretind n calităti de la femei. Râvnesc la "vedetisme", femei cât se poate de aliniate la standardele de frumusete actuale. Contează doar imaginea femeii, personalitatea fiind trecută cu vederea.
Tot aceşti "indivizi", blamează pe urmă femeia la modul general, doar pentru că au făcut nişte alegeri greşite. Alegeri conştiente, de altfel.
De regulă, categoria vizată uită faptul că nu sunt ei mai mult fata de femeile pe care le contestă.
"Îmi place" atunci când etichetează ca fiind nasoală o anumită femeie, atâta timp cât nici ei nu dispun neaparat de trăsături şi constitutie fizică ideală. Mai mult de atât, nici de ratiune nu poate fi vorba. Sau mă rog, ratiunea invocată de către ei se concretizează prin: superficialitate, egoism, atitudine de superioritate şi în cele din urmă se lasă dărâmati de frustrare.
Respect pentru exceptii!

| Adry05 a răspuns:

Te-ai gândit vreodată că poate doar crede că-i oferă tot sau îi oferă ce el de fapt nu are nevoie și nu-i oferă exact ce ar avea nevoie?

| Adry05 a răspuns (pentru RAY):

și cum se face că vezi foarte des pe Facebook bărbați căsătoriți, maturi, cu copii dând cerere la tot felul de tinere cu care n-au nicio tangență? unii dintre ei și cu pozele cu nevasta și copiii la profil. la ăia mai vorbim de imaturitate?

| RAY a răspuns (pentru Adry05):

Am sa iti raspuns asa mai pe scurt
1, omul a evoluat ca fiind ca o fiinta poligama timp de multe milione de ani
2, specia noastra homo sapiens vazand ca natura umana este periculoasa a creat un sistem de valori
3, acel sistem de valori nu tinea cont de natura umana care era facuta pacatoasa, astfel ca sau tras niste concluzi
omul este monogam, sexul in afara casatoriei este pacat, natura umana este pacatoasa
4, acel sistem de moralitate era dat de catre o zeitate =deci trebuia ca toti sa se supuna
5, deci omul mereu respinge,reprima natura lui adevarata pentru ca asa este invatat, de ce a fii poligam este imatur? animalele sunt imature? de ce trebuie sa ma insor sa am parte de sex? vezi tu de ce exista femei,barbati care inseamna pentru ca traim intr o lume cu valori ipocrite care reprima adevarata natura umana,barbatul ala de pe Facebook ar fi judecat daca sar desparti si ea de catre societate, mai bine se prefac ca sunt o famlie fericita ca asa cere societatea,cu toti jucam teatru suntem prefacuti, falsi, mincinosi, ipocriti pentru ca sistemul e unul fals, daca te as ucide as fi pacatos dar in calendarul ortodox sunt multi criminali, pavel omora crestini inainte de convertire dar numai conteaza asta

Daca esti virgina si te violez platesc o suma de bani si trebuie sa ma insor cu tine

Dacă mă violezi, virgină și oricum aș fi, să ajungi la închisoare, preferabil să fii și castrat, că nicio femeie întreagă la cap nu s-ar căsători cu un agresor
iar la balivernele de mai sus mă abțin, mari prostii.
am încheiat orice fel de discuție.

Asta scrie in biblie nu eu spun, ce anume e eronat din ce am scris acolo? da-mi niste argumente rationale, fii tu matura ca acum nu prea esti, gata nu iti convine inchei discutia fara sa contrargumentezi

| RAY a răspuns:

In concluzie omul este o fiinta poligama iar monogamia o minciuna

închei discuția când am chef pentru că am dreptu să mă retrag dintr-o discuție care nu mă interesază și nu sunt obligată să dau niciun contraargument. nu stau să discut despre cum am evoluat de mult de la stadiu de maimuță cânt tot ce contează e sexu. n-ai decât s-o ții cu poligama ta cât vrei și să blamezi cât vrei principiile, nu stau să-ți bag sau să-ți schimb eu ideile din cap. trăiește cum vrei și gata. sunt imatură că ce? că nu stau să-mi pierd timpul c-o discuție de 2 bani? bine, mai bine să fiu imatură decât cu timpul irosit.

| RAY a răspuns:

Jesus laughing laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Corect fratelo hai sa spunem pe aia dreapta ca doar si noi le mintim ca le luam de neveste sa se culce cu noi si functioneaza 100%, am exemple concrete