Probabil din mai multe motive cum ar fi :pentru ca sunt lasi si nu au curajul sa spuna in fata ce vor, evita discutiile in plus in incercarea fetei de a salva ceva din relatie, nu vor sa vada reactia fetei la aflarea vestii, e mai simplu asa, din lipsa de respect pentru fata respectiva si educatie proasta, da dovada ca de fapt nu a iubit-o cu adevarat, e egoist si poate ca am mai putea continua lista motivelor dar ma opresc aiciasta e viata de azi nu investeste nimeni sentimente adevarate pentru nimeni probabil si nu isi asuma responsabilitati.
Le e frica sa dea fata cu ele si daca ii zice in fata poate il prinde de mana si nu-i place individului sa o vada cum plange PS mai bine ramaneti singuri/e pana la vreo 50 de ani si apoi stati cu una sa aiba grija d voi la batranete mie imi place viata care o duc petrec timpul liber numai in casa cu masina merg la munca si ma joc la consola asa am ocupatie si salutari tuturor
In acest fel procedeaza doar cei care dau dovada de lipsa de maturitate si responsabilitate. Nu toti baietii sunt asa!
Poate nu am dreptate, dar intuiesc ca la nici unul nu-i place sa vada o fata /femeie plingind, si se gindesc caci nu ar mai avea taria sa zica nu vazind lacrimi. Experienta mea de pina acum a dovedit caci 90 la suta din barbati urasc certurile si pot fii duri in cearta, dar nu rezista in fata suferintei si lacrimilor unei femei.
Glumesc, desigur. Parasesc prin sms, mail sau telefon numai cei imaturi si cei care, de fapt, nu au iubit persoana respectiva
Pt ca nu stiu ce sa le zica in fata locului.
Pt ca nu stiu ce explicatie sa dea.
Pt ca dupa ce au facut sex cu proastele credule... decid un mesaj de despartire
Pt ca e mai rapid prin sms
Pt ca e mai rapiod prin e-mail
Pt ca le este frica sa nu primeasca o palma
Pt ca ii este frica ca nu cumva una din fete sa se sinucida in centrul orasului in fata lui (daca sunt obsedate)
Pt ca ii este frica ca poate primeste un cutit in burta (daca e obsedat si afla ca are o alta relatie) (in general in japonia se intampla asta)
Nu generaliza. Sincer, nu aş face niciodată asta... nu ştiu... dacă ştiu că încaă mă iubeşte, prefer să fiu cu ea deşi nu o iubesc decât să îi fac rău.
Psihoyounger
Unele fete fac niste drame dn asta si nu cred ca e prea placut sa vezi o fata cum plange mai ales pentru ca trezeste mila in ei sau pur si simplu st lasi
Pentru ca nu isi asuma responsabilitatea de a vedea fata suferind...si pentru ca sunt niste lasi! sa nu le zic cacanari...
Pentru ca is fraieri si nu vor sa iti de-a o explicatie care merita faptul cunsumat, pentru ca le este teama de reactia ta, pentru ca nu au niciun potiv real, pentru ca le este teama ca te vor face sa sufere, pentru ca nu stiu ce e aia iubirea!
Pai tocmai asta este, ca nu au curaj. de cele mai multe ori fetele o dau in plans, si doare sa le lasi asa in mijlocul strazii, si trebuie sa fii rece ca sa poti pleca. apoi mai e o forma de autoincurajare, sau sictirism, sa nu se mai deranjeze sa dea ochii cu prietena pe care za zicem ca a iubit-o si acum vrea s-a o paraseasca.
tu crezi ca ar fi mai bine pentru tine daca prietenul tau, ar venii, te-ar saruta, a-ti sta implreuna seara, a-ti face dragoste si apoi, cand se imbraca sa-ti spuna in fata ca s-a terminat si nu vrea sa te mai vada? cred ca nu.
Poate pentru faptul ca sunt incurajati de prieteni sa faca chestia asta...ca iei zic:"frate asta nu e pentru tine" sh ca sa nu vezi ca sufera iti dau papucii prin sms sh altele
Suntem in era tehnologiei. Marea majoritate a adolescentilor isi inlocuiesc discutiile normale fata in fata cu un amic pe messenger. Aparent l-i se pare mai distractiv sa apese doua puncte si paranteze pana strica butonul, in loc sa rada pe bune pe moment.
In fine, revenind la intrebarea ta. Nu se poate face o generalizare fiindca nu toti baietii procedeaza asa. Insa cei ce practica asta sunt doar niste amarati complexati de prezenta celei pe care au de gand sa se desparta. Intradevar e mai rapid dar reprezinta si un act de lasitate. Daca tot te desparti de respectiva domnisoara, mai bine indura o vorba dura inapoi, o lacrima sau o palma ca sa iti dovedesti ca te-ai despartit cu adevarat.
Si mie mi s-a intamplat de curand.inainte sa ma intalnesc cu el mi-a trimis un sms in care scria: mai bine terminam totul! si uite asa s-a terminat:-
Mvnzmzx întreabă:
scumpika01 întreabă:
Spanac întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: