Nu ai intalnit inca acel baiat pe care tu il vrei...
nu stiu la tine cum e dar la mine ma simt ciudat fiindca nu am aer sa respir... unii sunt prea dependenti...
incearca sa comunici foarte mult cu un baiat
FI tu insuti singura solutie nu te prefa ca esti altcineva. Majoritatea baietilor sunt asa din cauza ca le este frica de o relatie stabila comportate absolut normal si nu pretinde ca esti altcineva bafta
Nu poti sa ii faci sa se indragosteasca de tine, daca ei nu simt asta. Majoritatea(nu toti ) sunt imaturi din cauza varstei. Inca nu sunt pregatiti pentru o relatie serioasa asa ca incearca pe rand alte si alte fete. Dupa varsta de 17-18 ani, isi deschid si ei ochii pentru o relatie adevarata, fara vrajeala. Dar nu toti sunt asa, mai sunt si baieti care s'au maturizat xD.
Dragoste cu sila nu prea se poate.Ai 40 de ani si nu te-ai maritat? Nu te mai consuma si tu...Nu e sanatos. Daca vor sa aiba relatii la misto stai si tu la misto cu ei.Pana vor mai mult. Apoi pa si pusi.Zi-le ca au inteles gresit.
Looool mah baieti aia fac misto de tine ok cauta un baiat sa te placa cu adevarat si continua sa stai cu el sa vb cu el si o sa se extinda relatia
plz funda
Eh, si eu am intalnit numai baieti asa. M-am lasat pagubasa. Baiatul potrivit o sa apara el, asa ca don't worry. Nu poti face pe cineva sa te iubeasca, asta e clar.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: