anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce majoritatea barbatilor cu toate ca sunt prieteni foarte buni cu o tipa atunci cand se implica intr-o relatie se comporta ca si cum nu ar cunoaste persoana respectiva?
Am trecut printr-o situatie similara si nici acum nu am gasit raspunsul.

Răspuns Câştigător
| Altair22 a răspuns:

Nu stiu cat de bine iti pot raspunde la intrebare, dar iti spun cum gandesc eu de obicei cand vine vorba sa aborez o femeie.

Unii din noi, poate chiar marea majoritate, suntem "vanatori" desavarsiti. Vrem sa vanam, sa cucerim fata/femeia respectiva. Cand ea nu se lasa asa usor ( spre deosebire de celalate care se ofera pe tava ) provocarea este si mai mare, si ne ambitionam sa facem tot ce ne sta in putinta sa o cucerim.

Cum o facem? smug Promisiuni de care nu netinem, mai scriem cate`o poezie, some crocodile tears si cam asta`i. La bun. Si ele se sensibilizeaza si normal ca ajung la un punct in care cedeaza.

Inevitabil.

Mno. si pe urma, vin 2 posibilitati. Fie iti pui bazele intr-o relatie cu acea persoana, incepi sa o cunosti mai bine, ii demonstrezi ca vrei sa ai grija de ea, treburi de genu etc etc etc SAAAAAAU... invers ( si ajung la ipoteza intrebarii tale ) ne oprim. Ca si cum nu ne-ar mai interesa. DC?
... pai. Misiunea s-a incheiat din moment ce am cucerit'o. Vanatorul si-a prins prada.

Vorba aia laughing mai departe depinde de el ce vrea sa faca ( acum vorbind la modul figurat ) - o "mananca" ( se implica/dedica in relatie, isi dedica timpu ei) sau o duce la targ sa o vanda mai departe pentru clienti interesati (adica pentru el va fi tot una, fie ca ea ramane fie ca va fi alt doritor sa o cucereasca )

Daca ai trecut deja printr`o situatie similara vei stii cam care au fost semnele. Modul in care se poate cucerii variaza. Dar exista anumite elemente ce au caracter repetitiv si e bine sa fii vigilenta si sa te feresti :
1. insistenta
2. insistenta
3. toate cele de mai sus

Si bineinteles arhicunoscutul - kiss ass.

Sper ca am putut sa te lamuresc cat de cat happy. Bafta.

2 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa spui. Si de ce zici "majoritatea" cand tu ai trecut numai printr'o singura situatie? Daca un barbat te bate inseamna ca toti suntem asa?
Cred ca poti sa raspunzi singura la aceste mesaje.

| Duhovnicul a răspuns:

Nu prea pricep intrebarea, ca si cum nu ar cunoaste-o in ce fel? Nu o saluta, nu sta de vorba cu ea, sau ce? Daca baiatul s-a implicat intr-o relatie atunci evident ca iubita lui a devenit poate o prioritate pentru el si de aia amica lui da semne de gelozie ca majoritatea femeilor.
Tu probabil ca il placi pe acel baiat de care spui acolo, am ghicit?