Fetele dragute nu trebuie sa fie tupeise doarece sunt cautate si curtate de baieti mai tot timpu -si acum fie si-o iau in cap unele, sau devin foarte oki si dragute pana la un momet dat. Daca e draguta si vede ca e placuta de baieti o sa tinda sa fie ca o Buburuza, pentru ca ea stie ca oricum e cautata si chiar are avantaje daca e dulce.Acum daca arata mai nasol o fata o sa incerce sa compenseze prin tupeu si nesimtire-practic o sa se bage ea in seama cu baietii pe care ai plac dat find faptul ca stiu ca ei nu o vor face.tu ca si baiat nu cred ca trebuie sa te simti aiurea daca se baga cu tine in seama -te place ma si asta conteaza. Tine minte ca nu esti obligat sa fi cu ea asa ca nu te mai agita.
Asa sunt grasele, infectele,"smecherele".Eu le-am trimis pe toate la slabit ca m-am saturat de ele.Se cred frumoase dar sunt sperietori de ciori!
Sunt complexate de aspectul lor. Incearca sa-si ascunda defectele "aruncandu-le" spre alte persoane.
Asa sunt ele, urate cu spume, dar si tupeiste
Nu ai ce le face, click dreapta ->ignore
Oricum daca te mai abordeaza asa cu tupeu da-i si tu o paleta, sigur va fi o imbunatatire a aspectului lor fizic
Cunos astfel de persoane, prin comportamentul lor de "smecheri/e" isi ascund probleme care le au legate de aspect .
Crede-ma se intampla tuturor si la mine in clasa cea mai tupeista fata este cea mai uratasi una dintre cele mai grase dar isi permite sa ne judece dupa aspect.Singura solutie e sa le ignori.
beausingurlamasamea întreabă: