| VacutzaRoscata a întrebat:

De ce majoritatea fetelor isi pun pe facebook poze cu sanii lor, cu fundul cu picioarele, si cu bluza ridicata pana in gat straight face?
cu ce le incanta asa tare sa fie vazute goale de toti si sa primeasca commuri cu "ce sexy esti papusa da si mie id tau"
laughing mie una mi se pare foarte penibil si stupid si deja ma streseaza fetele astea
voi ce parere aveti?love struck funda

Răspuns Câştigător
| ViViDfan a răspuns:

Pitipoance.unicul lor neuron(daca il au si p'ala) le indeamna sa faca tot felul de poze,cat mai nud,ceea ce si mie mi se pare penibil si stupid, doar pentru a atrage atentia, pentru a demonstra ca sunt sexy sau mai stiu eu ce.insa acel neuron''unicat''ar trebui sa le ''indemne'' sa mai citeasca si o carte sau sa consulte un dictionar deoarece multe dintre ele habar n-au sa scrie/vorbeasca in limba romana.ironia e ca baietilor(unora,celor mai inteligenti probabil) le plac fetele care,pe langa un corp dragut(nu neaparat de manechin)mai au si ceva mai multi neuroni, si stiu sa lege trei cuvinte intr-o propozitie, spre deosebire de ''fufele'' care isi expun fundul pe hi5 sau ''Facebook''.
@brunett3 mda.tu te numeri CLAR printre fetele care sunt sigur foarte mandre de unicul lor neuron,atat timp cat acesta le dicteaza sa mai faca o poza cu sanii expusi,ca de,cu cat esti mai dezbracat,cu atat mai mult inteligenta creste.
si @vladuthz e clar ca tu te numeri printre baietii cu un coeficient mai scazut de inteligenta,care prefera sa vada cat mai mult genul asta de fete,ca de,ce dracu mai interesant e sa-i masori unei fete cupa de la sutien decat sa stai sa cunosti o fata si sa o apreciezi pentru cultura ei generala,nu dupa cat de repede se poate dezbraca.
@vacutzapoartatanga si pe mine ma streseaza, dar na-i ce face, nu exista Romania fara asemenea specimene.
am obosit de la atatea criticilaughing))

17 răspunsuri:
| Chocolate a răspuns:

Consider că sunt nişte piţipoance în căutare de cât mai multă atenţie până se trezesc şi violate!

| anamaria_6197 a răspuns:

Pai unele sunt mai putin inteligente si trebuie sa iasa si ele cu ceva in evidenta

| gaby37 a răspuns:

Is niste tarfe proaste mi-e mi se face jena de ele urasc toate curvele si pitipoancele dale-as foc

| Vladuthz a răspuns:

Crek esti uratalaughing

| stef_6384 a răspuns:

Fetele alea mi-se par prea penibile si disperate dupa baieti sau dupa atentie.Eu cunosc un caz si crede-ma E CHIAR DISPERATAlaughingcred ca educatia lor e de 2 bani, pentru ca tu ca fata ca sa fii respectat ar trebui sa ai o atitudine si tinuta decenta si nu una de curva, de aceea se duce tara de rapa cu niste...

| VacutzaRoscata explică:

Vladuthz,se vede ca esti foarte ''inteligent'', de unde si pana unde ai tras tu concluzia asta?laughing daca nu imi arat corpul tuturor inseamna ca sunt urata? wow, hai ca asta m-a dat gata laughing laughing

| Maruskaaa a răspuns:

Daca au cu ce sa se mandreasca... alelalte sunt urate si de aia nu pun

| brunett3 a răspuns:

Si tu ce poze iti faci, draga? Cu cartea-n mana?
Fiecare face ce vrea, vezi-ti de viata ta nu de viata lor

| anaservic a răspuns:

Asa cum au zis si cei de sus, tanjesc dupa atentie, iar cu altceva in afara de corpul lor nu o pot face.

| IlegalSmile a răspuns:

Heiii

Un singur cuvant ''pitipoance''.

Vor sa se dau si ele mari cu ce au si sa'i impresioneze pe baietii ca au si ele ceva.ca nu prea au creier straight face

Pa, pa ^^

| Dennys1521 a răspuns:

Chocolate ai mare dreptate
mi-ai luat cuvintele din gura

| stefanev a răspuns:

Pe facebook fiecare incearca sa arate calitatile lor cele mai rafinate. Daca inteligenta nu se numara printre calitati... trebuie sa posteze si ele ceva, nu? laughing

| cypryan_3322 a răspuns:

Ma fetelor le place sa fie in centrul atentiei(nu toate-s asa cum le spuneti voi "pitipoance"laughing )asa sunt ele se poarta ca niste dive intelegi?

| Babs a răspuns:

Brunett33 esti varzapuppy dog eyes

| VacutzaRoscata explică:

Brunett3,esti si tu una dintre acele persoana din cate vad, nu nu imi fac poze cu cartea dar nici poze din astea cum aveti voi gen : imi trebuie p***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se simt apreciate. Nu realizeaza ca lumea isi bate joc de ele de fapt si tanjesc dupa atentie.

Ai un exemplu, aici, bruneta aia cu ochelari de soare in casa. Stii scumpa, eu prefer sa imi fac poze cu cartea in mana si chiar cu diploma de absolvire, nu cu harta autostrazilor in mana. Cred ca intelegi tu ce am vrut sa zic.

| Ana1329 a răspuns:

@Jelli: Mare dreptate aii.laughing ^.^