| MyNameisEduard a întrebat:

De ce majoritatea fetelor se îndrăgostesc mereu de un băiat care le înjură sau se comportă urât cu ele? De ce cei care se comportă frumos cu ele si nu le vorbesc urât sunt băgați in friend zone sau sunt ignorați? Nu ma refer la toate fetele dar majoritatea, chiar nu înțeleg de ce fac asta...

Răspuns Câştigător
| Latinmoon a răspuns:

Multe o iau drept model pe Ilinca Vandici-barbatul trebuie sa fie smecher si sa faca toate cele enumarate de tine mai sus.
Acum sa descriem fetele smechere-ele trebuie sa aiba botox, unghii lungi, parul blond, de preferat extensii.
Si mai sunt o categorie de fete normale simple si invizibile cum este cazul meu care se macheza din cand in cand, nu sunt foarte sociabile, vorbesc doar cand sunt intrebate, se simt bine in cercul lor de prieteni fara ca sa iasa foarte mult in evidenta-pe voi nu va atrag fetele puse pe treaba lor.
Pe voi va atrag mahalagioaicele cu tupeu care sunt atrase de smecheri sau portofele.
Trebuie sa inveti sa citesti oamenii, mai sunt si oameni bun dar trebuie sa stii unde sa ii cauti si sa fi si tu tolerant cu ei.
Pitipoance gasesti pe toate drumurile mai greu de o fata buna.
Ce este al tau este pus de-o parte, cu siguranta vei gasi si tu o fata buna daca vei avea rabdare. happy
Fetele de mai sus sigur nu erau pentru tine, continua sa cauti pana gasesti ceea ce iti doresti.winking

38 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns (pentru MyNameisEduard):

Nu cred ca vezi bine, fiindca majoritatea inseamna cateva milioanele de femei care suntem in Riomania, ori tu nu ai cunsocut nici una pe real.

| Latinmoon a răspuns (pentru Danny28):

La momentul potrivit, vei gasi si tu pe cineva. Nu are rost sa disperi.

| darrio2007 a răspuns (pentru RAY):

Fie ca ninge fie ca ploua.

| LonelyGuy92 a răspuns:

Si apropo, asta e un atuu mare sa fii bad boy odata prinsa in capcana fetiscana sta la poola de frica ca o bati si nu te mai paraseste gen

| RAY a răspuns (pentru darrio2007):

La mine ninge cu lacrimi

| Danny28 a răspuns (pentru Latinmoon):

Mulțumesc că încerci să mă încurajezi, dar băieții buni nu sunt doriți... Am văzut mesajele de la tine, dar nu pot răspunde fiindcă sunt utilizator junior. De curiozitate, ce vârstă ai?

| SimonaBubu a răspuns:

Ca sunt proaste și panarame.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că vor adrenalină și senzații tari. Și le găsesc. Unele ajung și la spital sau în 4 scânduri în goana după "bad boys".