| pantofipantofi a întrebat:

De ce majoritatea fetelor spun ca isi doresc dragoste, dar alearga dupa bani? oare de ce sunt atat de false? eu sunt fata dar nu imi pot da seama ce tip de femei sunt unele

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca le e lene sa lucreze si le plac sa profite de alii, si va fi din ce in ce mai rau sunt in continua crestere poate in viitor le impuscam daca ne permite legea asa nu mai fac pe alti tipi sa sufere.

| bia0000 a răspuns:

Chestia cu banii e invechita. Daca se casatoresc pentru bani cat tin mariajul lor? 2 ani maxim, asa ca ce au realizat?
mai bine sarac si curat!

| Necunoscută a răspuns:

@alexa! da! Ai dreptate happy. Ceilalţi, gura!

Răspuns utilizator avertizat
| anytimeanywhere a răspuns:

Da stiu exact asa cred si eu!

| Ryuk751 a răspuns:

Ele afirma asta doar cand sunt filmate,impreuna cu cineva, etc, ca sa para ca sunt fete cuminti si nu sunt pe interes.mai sunt si fete care nu sunt,, fake'" dar prea putine.

| BaDDoG a răspuns:

Se numeste prefacatorie, ele joaca teatru in fata barbatilor pentru ai atrage, ei cad in plasa si ele fug cu banii.

| SparklingAngel a răspuns:

Hai angelutza ca nu dragostea te imbraca si-ti da bani de cosmetice si ce mai ai nevoie.Am avut si eu o intrebare asemanatoare postata azi.Degeaba ai dragoste si-ti bate vantu` prin portofel.Situatia optima ar fi sa gasesti unul care are posibilitati financiare dar sa te si atraga...adica imbini utilul cu placutul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite...sunt de acord cu tine in ceea ce zici. dar acelasi lucru poti sa zici si despre baieti. eu una am patit-o. am fost cu un baiat, il iubeam mult, iar el profita de mine. cu lucrurii marunte, care pentru mine nu contau atunci, dar acum realizez ce proasta eram. si spun asta pentru ca lui nu ii pasa de mine. ii incarcam cartela de fiecare data cand imi spunea, tigari, bani de fiecare data cand avea nevoie. eu credeam ca aceste lucruri sunt normale, dar nu sunt.
asa si cu fetele. le e mai usor sa faca ceva pe banii altuia, decat sa faca pe cont propiu.
Oricat, te inteleg foarte binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele materialiste sunt, în proporţie de 90%, creaţii ale bărbaţilor. Bărbaţi care le-au plătit întotdeauna consumaţia, care le-au făcut cadouri nemeritate, care le-au plătit intrarea în cluburi, care le-au dus în cluburi de fiţe. Şi care acum se plâng că ei n-au văzut, de când trăiesc, fete care să nu fie interesate de bani.

Problema este că fetele acelea sunt obişnuite să li se ofere. Aşa li se pare normal, pentru că de asta au avut parte de la vârsta de 15 ani. Dacă dau peste un băiat care nu poate sau nu vrea să le ofere, sunt conştiente că mai sunt destui de la care pot primi tot ce vor (şi trebuie doar să decidă dacă băiatul respectiv merită ca ele să-şi schimbe obiceiurile). Ele sunt vinovate într-o măsură mai mică decât idioţii care-au făcut tot ce-au putut ca să le impresioneze şi ca să le cumpere. Apoi, mai avem influenţa prietenelor care-au avut parte de alţi masculi cu prea mulţi bani pentru cât gândesc, (ocazional) părinţi care le spun că e bine să-şi găsească prieteni bogaţi (iar sfatul ăsta n-ar fi aplicabil dacă n-ar exista bărbaţi care să accepte aşa ceva) şi prostiile promovate de mass media (pe care foarte mulţi bărbaţi le adoptă fără a se gândi prea mult).

Deci, cine este de vină? Bărbaţii! Cei care se plâng că femeile sunt materialiste, apoi merg la întâlnire cu o tipă şi-o duc într-un club de fiţe, ca s-o impresioneze. uite aici o poveste haioasa http://doctorulnebun.wordpress.com/......intalnire/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citez un banc:,, Cand sunt mici, baietii cauta masinile si fetitele papusile.Cand sunt mari,se schimba invers.,,
Falsitatea depinde de caracter,,, Caracterul este intruchiparea unor principii generale de actiune,,, cum spunea T.Maiorescu.

| isit_1314 a răspuns:

Sincer, eu cred ca rar poti sa le ai pe amandoua si adesea materialistele nu cauta DECAT bani. Poate norocul chior le-ar ajuta sa se si indragosteasca... E ipocrizie sa spuna ca isi doresc dragoste cand ochii le sunt la masina si la portofel si nicidecum la caracterul tipului. Si eu sunt fata si ma dezgusta felul asta de oameni, chiar nu inteleg cum in ochii unora banii compenseaza lipsa de afectiune.