Culmea, prin acelasi "proces" trec si eu a doua oara. E aiurea cand cineva te dezamageste. Si cel mai aiurea e atunci cand iti dai seama ca o face intentionat si o duce la extrem. Deja ai idei precum ca... niciodata nu te-a iubit (ca daca te iubea nu se comporta acum asa), si ca e fara scrupule. Oricum am lua-o, singura metoda de a uita o persoana este acel lucru pe care toata lumea il stie si pe care l-am zis de n`shpe mii de ori aici pe TPU. Debarasarea totala de acea persoana va duce la cel putin stergerea de sentimente. Bineinteles ca nu ai sa il uiti niciodata cum nici eu pe ea nu o voi putea uita. Dar daca nu vei mai vorbi cu el deloc si mai ales vei lasa pe altul sa te ajute sa uiti trecutul te asigur ca asta e cel mai bun plan. Odata cu trecerea saptamanilor si a lunilor nu vei mai simti nimic pentru el ci doar scarba ca, candva, ai fost o proasta ca ai crezut in el. El care acum nu te cauta si nu ii mai pasa de tine.
Sunt alaturi de tine si sper sa fii bine. Si nu uita, doar acel baiat care nu poate fara tine maxim o saptamana este de tine si iti merita sufletelul. Restul sunt doar niste zmei trecatori. Te imbratisez cu drag! Succes! >
Daca intr-adevar pr tau te face sa suferi si nu te merita,in primul rand trebuie sa fi tu constienta de asta. Trebuie sa te gandesti ca nu te merita si ca daca stai cu el o sa ai numai de suferit, asa ca e mai bine sa suferi o luna, sau doua, sau 1 an pana o sa uiti de el si dupa aia gata, decat sa suferi tot timpu pentru el. Pe mine tot timpu ma ajutata sa gandesc asa...te motiveaza gandirea asta. Nu e usor dar e mai bine decat sa stai si sa plangi dupa el, trebuie sa te abtii si sa te gandesti ca nu te merita si ca oricum o sa-l uiti intr-un final... Multa bafta
Pentru ca te-ai deschis fata de persoana respectiva, te-ai atasat de ea.Ca sa uiti o persoana trebuie sa o inlocuiesti cu alta.Asftel te gandesti, te atasezi de noua persoana si o uiti pe vechea.
Fa ce iti spune inima... sper sa nu fie genul de cuplu care se cearta mereu
daca el te supara, spune-i in fata ca te-ai saturat sa te tot jigneasca...
si spune-i tot ce simti pentru el.(daca il iubesti)
Si daca chiar al urasti din toata inima, spune-i direct!
funda?
Nu este simplu. Stiu ca esti constiienta ca nu te merita, si ca iti provoaca doar durere! Trebuie sa-ti spui...nu te iubeste pentru ca se joaca cu sentimentele tale.Trebuie sa-ti gasesti pe cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti si care sa te iubeasca asa cum o meriti!
LuminitaRoz întreabă: