Uite,povestea mea.Eu cand l-am cunoscut pe iubitul meu era so ciuma, era urat.Da el era in limba dupa si am zis sa incerc.Am realizat ca are un suflet minunate.El era urat pentru ca nu stia cum sa se tunda si sa se imbrace.De cand e cu mine e total altfel.L-am tuns si din hainele care le avea a inceput sa le asorteze altfel.Acum,toata lumea se mira de el.Sunt 2 fete care se tin dupa el si vrajeli.Am un an si 4 luni cu el si e un suflet minunate.COnteaza foarte mult ce este dincolo de carne si oase, ca asta se schimba.
Prima data ce vezi? Interiorul sau aspectul? Aspectul, desigur. Toti avem impresia ca daca aspectul e atragator automat si continutul este de calitate. Insa de cele mai multe ori nu este asa. Din pacate suntem inselati de aparente...
O zi buna!
Pentru ca majoritatea cred ca cel mai mult conteaza aspectul, dar pana la urma eu nu cred ca e asa de important aspectul pentru ca degeaba esti un om frumos daca esti prost sau javra
ai pus si tu o intrebare buna ai dreptate,de ceva timp majoritatea sunt pe interes,nu mai cauta adanc in sufletul omului sa vada adevarata valoare a persoanei respective, acei oameni sunt demni de dispret si mila, daca ai probleme trimite un mesaj
linarkfts întreabă: