| Swal a întrebat:

De ce majoritatea relatiilor din ziua de azi sunt create in spatele monitorului si de ce marea parte a timpului celor 2 "indragostiti" se desfasoara tot in spatele acestuia? Este aceasta generatie o generatie de timizi sau de obsedati de tastat? Voi ce credeti?

6 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

E distanta tati, daca "indragostitii" ar fi fost vecini pariu ca n-ar mai fi stat in spatele monitoarelor?

| Swal explică (pentru unknownn):

Si daca stau la 3 blocuri distanta asta e un pretext din care sa reiasa faptul ca...e mai bine sa stea pa pc ca distanta crutatoare ii desparte puppy dog eyes intrebarea mea nu este asa anapoda..am prieteni si prietene care o ard asa..si eu msi vorbeam cu prietena mea pe pc dar asta diar pentru ca era imposibil sa ne vedem in acel moment straight face

| unknownn a răspuns (pentru Swal):

Tot vecin esti si atunci, vecin de cartier, n-am specificat ca vecin de bloc.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Lumea a uitat sa socializeze in afara de mediul online si in prezsent se face o diferentiere concreta intre cei care se distreaza online si cei care se distreaza in viata reala. Partea proasta este ca sunt foarte putini care pot sa treaca dintr-o parte in alta.

| Mădiiiiie a răspuns:

Mi se pare că majoritatea sunt timizi, deşi nu par. Este mult mai confortabil să ai o relaţie în spatele monitorului pentru că ea nu necesită timp şi nervi epuizaţi.

| edytZzza a răspuns:

In epoca noastra, lumea este foarte timida happy sa vorbeasca cu alte persoane despre sentimente, si chestii din astea.