| laudima22 a întrebat:

De ce Mama e mai bună decât fata? De ce majoritatea femeile sunt mai frumoase decât cele tinere, la corp, la tot. ce se întâmplă. Și pe strada când văd mama fică, cu toată jena și să mă ierte Dumnezeu dar eu am ajuns la concluzia că mai bine ai f*** mama decât fata. Sau poate doar eu am ajuns la această concluzie.

18 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Esti gerontofil? o femeie mai în varsta nu e niciodată mai frumoasa decât o fata tânără

| ania a răspuns:

Ai petrecut puțin timp cu mama ta?

| relian a răspuns:

Pt ca unele fete, seamana cu taicasu, chiar daca maicasa este frumoasa, ori a luat trasaturi mai mult de la tata.
In cazul asta, vei avea o mama mai frumoasa ca fica, asta e, se intampla.
Pt cine este naspa? o sa fie naspa pentru cel care devine sotul ficei, iti dai seama s-o vada pe socrasa mai buna decat pe nevastasa laughing

| iulia0514 a răspuns:

Vezi doar sa nu o bagi pe aia de 50 la dus ca te o iei la fugă după ce se spala de glet=laughing

| 4evergentleman a răspuns (pentru iulia0514):

Asta se aplica și în cazul multor tinere laughing

| iulia0514 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Amu și tu laughing pe alea evita sa le bagi la dus măcar rămâi cu o amintire frumoasa =laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mno... dacă zici tu...
adevărul e relativ până la urmă...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce esti asa sigura ca e adevarat ce spui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce zici de Bunica? happy
laughing

| Smmo a răspuns:

Depinde si cati ani ai. Nu e gresita impresia ta. In general, femeile si barbatii intre 25 si 40 de ani arata mai bine decat restul categoriilor de varsta. De ce nu ar arata, au bani sa isi ia haine potrivite, creme, parfumuri, bijuterii, sa mearga la coafor, femeile au invatat sa se machieze pana la varsta asta, s-au mai rotunjit pe ici pe colo - asta tine si de varsta si de altele, barbatii sunt mai siguri pe ei.
E valabila si pentru fete impresia asta. Nici fetelor nu prea le plac prichindeii, nu au trasaturile definite, umbla din floare in floare, nu poti avea baza in ei, nu stiu sa vorbeasca, nu se intretin nici pe ei.
Peste 45 ce sa mai zic, sunt tot mai multe persoane cu boli, fire albe, riduri, copii, burti etc.
Acum nu stiu la cate femei ai ajuns tu sa vezi si ce e sub spoiala care te incanta... celulita, vergeturile, alunitele, operatiile, temperamentul... poate peste cativa ani o sa ne spui ca preferi fata. Ai vazut cum arata de fapt divele surprinse de paparazzi pe ici pe colo, nu? Sau crezi ca e valabil doar la 2-3?
Si mai e ceva, fetele care au mame preocupate sa fie ele atragatoare pentru barbati, vor fi tinute de mamele lor in umbra constient sau nu, pentru ca le simt drept concurente si vor sa nu le vada barbatii. Cu siguranta vei vedea diferenta intre ele.

| dullcat a răspuns (pentru Smmo):

De ce vorbesti asa de parca vergeturile, celulita, alunitele si alte semne fizice ale tururor oamenilor de pe planeta sunt scarboase? Sunt absolut normale si nu este o regula ca apar obligatoriu cu inaintarea in varsta, ci inclusiv multi adolescenti si tineri adulti le au.

| Smmo a răspuns (pentru dullcat):

N-ai vazut ca dumnealui ravneste la dive de 40? Cum vrei sa-i explic ca el vede doar o masca?
Amuzant e ca sunt unii pe-aci care le fac morala fetelor ca au asteptari nerealiste.
Nu am zis ca sunt scarboase, dar nici nu sunt normale cum spui tu. Daca ar fi normale nu s-ar gasi in tratatele cu boli. Sunt semne de oboseala a corpului, imunitate scazuta, degenerescenta celulara, cicatrici dupa operatii, traume datorita variatiilor de greutate dupa unele cercetari chiar virusuri si... de batranete pe care doamnele in cauza le ascund cu mare grija - daca le mai pot ascunde.
Ti se pare ceva sexi la vergeturi sau celulita? Cate alunite si vergeturi are o adolescenta - 10-20 si cate are maica-sa - 100? Sa vezi pe la 60-70 cate o sa aiba. Frecvente sunt, dar normale nu si nici estetice. Faptul ca sunt mai frecvente la tineri decat mai demult si ca au inceput sa apara cu ani mai devreme fata de cand le-au aparut parintilor nu este bine deloc.

| dullcat a răspuns (pentru Smmo):

Nu totul trebuie sa fie sexy. Exista si alte etichete de bun simt pe lumea asta, nu numai o singura eticheta pentru femei.Imi pare rau, din moment ce afirmi asa consider ca nu este nicio diferenta intre tine si paparazzi care fac din aceste semne subiectul tabloidelor(ai vazut barbati care sunt injositi in acelasi mod pentru vergeturi, alunite, burta etc? eu nu), sau intre tine si Buhnici.

Vergeturile apar la foarte multi adolescenti cand se inalta, sau atunci cand se ingrasa/slabesc.Nu e nicio boala aici.Valabil si pentru celelalte.Esti si tu spalata pe creier de mass media si de industria frumusetii, care din asta traieste, din cautarea defectelor 24/24 la femei, ca apoi sa apeleze la tratamente si proceduri cu laser, operatii etc? Sper ca nu si ca am inteles gresit.

In fine, eu ma retrag din discutie.Da, vergeturile sunt frumoase si normale, imi amintesc de modelele de pe blana unui tigru.Fiecare seamana si vede in jur ce are in suflet.

| Celestina003 a răspuns:

Corpul femeii se schimba când se ffff e mai grasă

| 4evergentleman a răspuns (pentru Celestina003):

Când face bumti bumti?

| Lightdark a răspuns:

Nu astea de 18/19 ani îs beton sa vezi ce bine arata mai ales din față

| Anonimus937382 a răspuns:

Și eu gândesc la fel, deoarece îmi plac femeile mature, pentru că sunt mai dotate și mai inteligente, alege o femeie matura, ale de 35-55 de ani mă excita cel mai rău, le ador.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru Anonimus937382):

Vezi ca alea îs disperate rău, dacă mai sunt și divorțate ai pus-o