Tu ai o problema grava cu asta. Te a lăsat nevasta pentru un italian sau ce? E deja a 3a întrebare la fel.
Unde dracu vezi tu "marea majoritate" cu bărbați străinii și de unde iei statisticile astea eșuate nu știu
Frate... nu mi se pare corect.
Vorbim de zeci și sute de mii de românce căsătorite cu străini i doar de câteva mii de români căsătoriți cu străine.
Acuma sincer, dacă e să o iei numeric vorbind, nu sunt suficiente femei pentru toți bărbații.
Mă înțelegi?
Numeric vorbind chiar nu este corect.
Poate pentru ca strainii au un penis adevarat in pantaloni, fata de romani, care are un cuc mic de 10-12cm, confor statisticilor.
http://www.buzznews.ro/......ri-studiu/
Fiindca am ajuns in stadiul in care populatia lumii traieste intr-o lume din ce in ce mai globalizata, multi etnica si multiculturalizata. Sanatate!
Okay, grozav.
Cum se face că globalizarea nu-i ajută și pe români atunci?
I mean. aș vrea și eu o iubită scandinavă sau o iubită japoneză.
Si ce te opreste sa-ti gasesti o iubita scandinava sau din extremul orient?, diferenta de mentalitate? sau incompatibilitatea religioasa?
Nu găsești așa ceva în Românica... sau foarte-foarte rar
Iar revii cu intrebarile astea? Eu vad contrariul. Mai ales in Londra. O pitipoanca care arata bine si e mai mult dezbracata cu un porc de om. Ii si auzi "pisi unde esti ", "aici fa". Si in Italia la fel.