Grosimea pe care o atinge/are penisul in timpul erectiei, depinde de gradul/nivelul de excitare, senzatie care la randul sau prin intermediul unor hormoni neurotransmitatori trimite creierului informatia privind gradul de excitare al organismului, pentru ca si creierul la randul sau sa transmita inimii indicatia ca activitatea ei sa fie impulsionata pentru a se mari cantitatea de sange pompat in vasele de sange existente in penis sa fie pe masura excitiei. Astfel ca sangele pompat de inima cu presiune maxima in tesutul cavernos si cel spongios provoaca umflarea extrema/maxima a spatiilor existente in cele 3 corpuri cilindrice care formeaza de fapt penisul si provoaca intarirea intr-un grad, corespunzator cu valoarea excitatiei existente in acel moment. Din acest motiv erectia penisului poate fi uneori mai slaba, iar alteori intarirea sa fie extrema si ingrosarea sa fie mult mai mare, situatie in care de multe ori apare/se produce senzatia destul de neplacuta, de erectie dureroasa. Sanatate!
E ca vremea cand ploua se lasa moale. Cand e soare se face tare pentru ca atunci ies multe in tinute indecente si vrea sa frece macar un tunel proaspat
Pai si inaltimea difera de la dimneata la seara sau seara -dimineata, dar penisul nu vad cum ar putea diferi ca marime sau ca grosime, ai masurat tu exact si ai observat asta?
Sincer, am observat si eu asta. Nu stiu daca tu ai intrebat la misto sau nu. Oricum, eu observ o schimbare: uneori, in erectievare vreo 14, alte ori ajunge la 16+. Cred ca are legatura cu intensitatea erectiei.
anonim_4396 întreabă: