anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mereu fetele sunt atrase de baieti mult mai in varsta decat ele? Vorbesc cu un baiat de aproape 2 ani insa el este cu 9 ani mai mare decat mine, am mai fost despartiti insa ultima impacare (de aproximativ 2 luni ) este cea mai dulce, ne intelegem de minune si ne gandim serios la un viitor impreuna, problema e ca ai mei (mai mult tata) nu l-ar primi in familia noastra asa usor, el este un "golan ". Ei viseaza sa fiu cu un anumit tip pentru care eu nu simt nimic. Oricum nu ma obliga, asta a fost doar o optiune de a lor, insa eu vreau sa il aduc pe prietenul meu si sa le fac cunostinta pentru ca vreau sa plec cu el la mare, vreau sa nu ma mai feresc de ei, si vreau sa fie ceva "oficial ". putin ajutor aici? Multumesc

Răspuns Câştigător
| bogdan133 a răspuns:

Trebuie sa le prezinti si parintilor, pe prietenul tau, dar nimeni nu o sa oblige sa va despartiti, daca voi va iubiti puteti depasi orice situatie.

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Pur și simplu le faci cunoștință cu el! Nu ai avea ce pierde.

| Miky1 a răspuns:

Un baiat mai mare e mai matur si i-ti ofera ceea ce unul de varsta ta nu poate..regula de 3 simpla:dragoste, protectie, sustinere financiara.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Pentru că ele cred că dacă e mai mare ca ele automat au mai multă experienţă de viaţă, se simt speciale când văd că un bărbat aşa matur se uită la ele, deşi nu e aşa, dar unele fete sunt proaste şi naive, pun botul la orice vrăjeală ieftină.

| MiruMlr a răspuns:

Fetele sunt atrase de baieti mai mari pentru ca sunt mai maturi, oricum o fata este mult mai matura decat un baiat chiar daca au aceeasi varsta...si parintii tai trebuie sa inteleaga ca asta e alegerea tahappy

| PinkTerror a răspuns (pentru MiruMlr):

Awww... sa imi spui cand te trezesti.

Nu are legatura cu asta. Pur si simplu UNELE tipe au father issues. Acele fete sunt atrase de barbati mai in varsta pentru ca vad in ei ceva ce nu gasesc la tatal lor. Afectiune.

Nu are legatura cu maturitatea ci doar cu dorinta de a simti ca au langa ele un barbat serios si ele privesc pe cei in varsta ca fiind seriosi.

Have fun,
PT

| SunnyDay88 a răspuns (pentru PinkTerror):

Unele? marea majoritate! si nu te gandi ca daca partenerii sunt de aceeasi varsta nu inseamna ca nu e o problema la mijloc. de cele mai multe ori partenerul seamna cu tatal, dpdv al caracterului si comportamentului(indiferent de varsta). in plus 9 ani nu il introduce pe el la categoria "tata"(e undeva de la 18 in sus).

si nu are legatura neaparat nici cu "seriozitatea", ci pur si simplu asa s-au potrivit, se completeaza bine / rau ( daca seamana cu ta-su... ).

| PinkTerror a răspuns (pentru SunnyDay88):

E... nu imi place sa generalizez. big grin

de aia am zis unele. big grin

Da stiu. am fost cu o fata si dupa cateva luni am aflat ca am aceeasi porecla cu tatal ei... (that was one awkward moment) big grin