| YourDreamGirl a întrebat:

De ce mereu ma indragostec de persoanele care nu merita? =[

15 răspunsuri:
| marinelaella a răspuns:

De ce? De ce? De ce?
Pentru ca asa suntem noi oameni, pentru ca ne plac lucrurile negative, ne place adrenalina, ne place ceea ce ne respinge. Asa suntem noi, oamenii.

| JayMeatSucks a răspuns:

De ce? posibil din cauza anturajului, adica ma refer ca poate umblii doar cu persoane care nu merita. Sfatul meu, incearca sa iti gasesti prieteni noi, alt stil decat acestia, sper ca ti-am fost de ajutor si ca ai inteles ce vreau sa zic happy

| TequilaG a răspuns:

Asa sunt oamenii.

| neutrino a răspuns:

Poate ca asa merita ele.

greece12
| greece12 a răspuns:

Probabil esti atrasa de acelasi gen de baieti,cu aceleasi defecte si cu care faci aceleasi greseli...e o presupunere,doar.
Dar ai putina grija cand te apropii de cineva sau il lasi sa se apropie de tine,pastreaza o oarecare distanta si fa pasi mici,nu te arunca in valtoarea relatiei prea repede...
Nevoia de afectiune a fiecaruia este enorma, motiv pentru care, de fapt, abia asteptam sa gasim pe cineva care sa ni se "potriveasca".
De obicei ne grabim si-i atribuim calitati pe care nu le are, incapatanandu-ne sa trecem cu vedea realitatea...doar ca sa nu mai fim singuri!
Nu te mai grabi si cauta-ti perechea reflectand serios, pentru ca fiecare pas in viata, se gandeste.
Si gandul, se traieste.
happy

| tzus a răspuns:

Pentru ca nu lasi sa vina ele la tine! ci te duci tu catre ei! ci daca cei care vin la tine nu sunt persoane " cuminti", nimeni nu-ti spune sa nu stai cu ei! Tu sti ce este cel mai bine pentru tine! Intai iubeste-te pe tine si restul vine de la sine!

| ffkldmlasbvn a răspuns:

Crezi ca esti singura? Afla ca nu. Ne indragostim fara sa gandim..asta e..asta e perioada prin care trecem cu totii.Si eu ma gandesc cateodata la asta.Adevararul este ca tot spre folosul nostru este..adica trecand prin situatii de genu te maturizezi..gandesti altfel..si apoi la un moment dat dupa multe relatii esuate vei gasi un baiat care sa te faca fericita! happy

| EmoPikachu a răspuns:

Pai asa sunt si eu din pacate ..incearca sa nu mai dai impotanta acelei persoane si crede-ma ca isi va da sema ce a pierdut! Vei gasi tu pe cineva bun pentru tine.

| dinhoo a răspuns:

Ca te va atrage mereu opusul. Ceea ce nu ai, ceea ce nu esti. Mereu vei vrea sa te completezi si numai asta vei cauta.

| SebastianCMT a răspuns:

Pentru ca esti o persoana prea sufletista si pui mereu suflet. Se mai intampla stiu cazuri. Parere mea este sa ai grija de cine te indragostesti sa nu mai pui suflet inainte de a nu cerceta persoana bafta.

| OnuOnulică a răspuns:

Pentru că ăia sunt cei mai frumoși.

| madyddd a răspuns:

N-ai noroc.
E drept ca nu prea ai cum sa-ti controlezi inima, si, daca e sa se intample, se intampla oricum, dar daca pana acum te-ai orientat spre ceea ce credeai tu ca ar fi "sectorul potrivit" - fara rezultate - poate ca ar fi cazul sa o iei pe o cale noua, pe un drum necalcat pana acum, pe o directie straina tie.

Atunci cand o sa reusesti sa te descperi si intelegi cu adevarat, atunci cand o sa reusesti sa intelegi ce anume iti doresti de la tine, de la viata, de la un viitor partener, o sa stii cu siguranta daca cel sau cea de care simti ca te-ai indragostit de curand are sau nu vreun loc in viitorul tau.

| HueyFreeman a răspuns:

Te-ai gandit poate ca problema nu este la persoanele acelea, ci la tine?

| iiHiddenDay a răspuns:

Pentru ca asa sunt fetele. Se indragostesc de toti... degeaba.

| Otils a răspuns:

Pentru ca esti femeie rolling on the floor nu e destul de clar?