| DoriB20 a întrebat:

De ce mi-a trimis azi fostul meu iubit cu :"La multi ani Tatalui tau!"? Noi nu am vorbit de 3 saptamani de cand el s-a despartit de mine pe motivul"nu te merit".Nu i-am raspuns la mesaj si nici nu am de gand..repet de ce ar face asta? Nu a avut el cine stie ce relatie cu tatalaughing

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Nu stiu cu siguranta, depinde ce fel de om este iubitul tau.
Dar presupun ca el a vazut ziua tatalui tau ca pe o oportunitate de a incepe o conversatie cu tine.
Nu conteaza ca nu a avut el cine stie ce relatie cu tatal tau, conteaza ce a fost intre tine si el.
Probabil ii era dor de tine, de aia ti-a scris.
Daca vrei sa scapi de el, nu-i mai raspunde.
Mie mi se pare de rahat ca ti-a dat mesaj, eu nu as da mesaj unei foste nici macar de ziua ei.
Daca ai terminat o relatie nu mai tine legatura si daca o vrei pe fosta inapoi doar spune-i asta, ca vrei sa vorbesti cu ea si etc.
Mi se pare mai ok sa trimiti un mesaj gen " vreau sa vorbim " si sa vezi reactia celuilalt, poti sa mai intrebi chestii de viata lui ( ce mai face, cum mai e ) dar apoi sa fii direct si sa spui direct ca o vrei inapoi.
Nu merge, aia e, renunti si nu mai vorbesti niciodata.

7 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Caută o cale de reluare a contactului cu tine. Probabil acum îi pare rău că s-a despărțit de tine.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Posibil sa regrete ca s-a despartit de tine si usor, usor vrea sa reia legatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesti de parcã au baut niste beri povestind ore intregi.
Ce dracu? Este faceboook doamne iartã-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu s-a obișnuit încă singur, ce crezi că vrea... Din moment ce nu-și găsește pe alta încearcă să vadă dacă mai poate găsi ceva acțiune din partea ta între timp...

| Eduard196 a răspuns:

Sa fie atat de timid sa apeleze la astfel de metode sa ia legatura cu tine?

| Alexandruuu88 a răspuns:

Pentru ca esti frumoasa, poate doreste sa va impacati.

| Adrian_Hutupasu_1989 a răspuns:

Bagarea in seama, daca ii raspunzi urmeaza un "Ce faci? " cacaturi de genulwinking