| Spinoasa a întrebat:

De ce mi-e teama sa imi incep viata sexuala(18 ani)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau poate preferi sa ''te daruiesti'' numai partenerului tau cu care esti 100% sigura ca iti vei petrece restul vietii.
Astfel de oameni sunt pe cale de disparitie, din pacate.

9 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Doamne, ce oameni indoctrinati... ai de gand sa te mariti peste 1-2-3-4-5-6 ani?
unele idei sunt mai degraba prostesti decat romanticewinking putin pragmatism nu strica, mai ales unei fete/femei.

| Liviuuuuu a răspuns:

Daca esti virgina inca la 18 ani, eu zic ca ai facut un progres in comparatie cu o multime de fete din aceasta generatie, si iti recomand sa iti incepi viata sexuala dupa ce te casatoresti, deoarece acesta este cel mai frumos mod de a o incepe, nu cu cine stie ce pustan care te lasa dupa cateva luni.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Buna!
Poate pentru ca nu te simti pregatita...nu neaparat de actul in sine, ci de consecinte.
Poate pentru ca nu ai gasit baiatul potrivit, in preajma caruia sa te simti protejata.
Poate pentru ca iti este teama ca odata ce te culci cu primul baiat el sa te lase balta.

| Ina93 a răspuns:

Hmm..sicer putine fete aud sa zica chestia asta
si sincer e mai bine pentru tine daca nu ti-ai inceput-o
de obicei 50% dintre fete pana la vasrta asta. fac avoarte
deci parerea mea ar fi nici sa nu o incepi de acum

| Pitbull305 a răspuns:

La 18 ani de nimica (dar sa folosesti protectie).

| BissiBee a răspuns:

Buna! Poate pentru ca tie frica sa nu iti dezamagesti partenerul/a. Dar nu trebuie sa iti fie frica, la momentul potrivit totul va veni de la sine.Numai sa o faci din dragoste(mai ales daca esti fata), si nu te lasa pacalita de orice baiat.Mai intai pune-l la incercare si vezi ce vrea cu adevarat de la tine, pentru ca sunt unii care nu vor de cat s*x, si apoi vei suferi si iti va fi foarte greu sa mai ai incredere in barbati.Ai grija!happy :*

| Adele29 a răspuns:

Eu mi-am inceput-o la 19 ani.Nu este o varsta la care sa o incepi trebuie doar sa vrei si cel care e cu tine sa iti demonstreze ca te iubeste:X

| GigiPleaca a răspuns:

Pentru ca si unicornii sunt blanzi puri si inocentilaughingrolling on the floor

| PoppyDrrr a răspuns:

Hey. Iti spun eu de ce imi e frica mie si poate te regasesti si tu. So..imi e frica in primul rand de reactia parintilor mei pentru ca s-au straduit sa ma educe astfel incat sa am demnitate si sa ma respect, apoi imi e frica de faptul ca s-ar putea sa imi dezamagesc partenerul desi asta mai greu pentru ca trebuie sa inteleaga ca fiind virgina nu stiu ce trebuie sa fac, apoi de urmari, apoi de faptul ca el se poate dovedi a fi un om de nimic si ma poate parasi dupa act chiar daca am mai fost impreuna si acum 2 ani (aici e poveste lunga, daca vrei sa ti-o sun lasa-mi mesaj privat). Sunt mai multe dar nu imi permit sa le spun pe toate aici si acum. P. S. Felicitari ca ai reusit sa te pastrezi pana acum. :* [Tot 18 ani am si eu.]