Poate fi faptul că v-ați maturizat, nu mai sunteți o copilă, ci deveniți femeie din punct de vedere uman. Activitatea hormonală e în creștere, trupul suferă modificări morfo-anatomice. Stați liniștită! Atât timp cât schimbarea culorii nu a fost precedată și urmată de dureri, înțepături, scurgeri suspecte, e pur și simplu ceva natural!
Doar dacă apar probleme medicale în zona aceea, puteți contacta un medic. Altfel, nu mai băgați de seamă schimbarea de culoare!
Sănătate!
Asa a patit o prietena cand a ramas gravida. Mergi urgent la control! Mi-a venit grteu sa o cred - era virgina atunci, adica asa o stiam eu. - si si-a dat jos sutienul si mi-a aratat. din roz erau maronii.
Nu am avut contacte sexuale.
Asa patesc toate fetitele cand intra la pubertate. Atat sfarcurile sanilor cat si pasarica, se inchid la culoare!
Nu esista o explicatie medicala in privinta producerii unor astfel de modificari ale culorii sfarcurilor sau a aureolelor mamare. Nu reprezinta o problema grava incat sa devii ingrijorata.
Depinde de cati ani ai. Daca esti inca nematurizata e normal,este vprba de secretia pigmentilor din piele,cand esti mic pigmentii aia is mai putini,cand te maturizezi atunci vezi cum sta treaba si la par si la piele,deci asta e, din roz sau facut naspa mie personal imi plac aia rozalii, aia asa maronii parca is mai naspa, nu prea iti vine sa le faci ceva dar depinde si de gusturi, fiecare cu cel doare.
Răspunsul tău aici ...Probabil ca esti in perioada de trecere de la o perioada la alta.
KatiMe27 întreabă: