| Fury123 a întrebat:

De ce mi se intampla mereu sa cunosc fete frumoase, sa ies cu ele, sa ajungem sa tinem unul la altul de multe ori sa fim intr-o relatie si apoi ele sa imi spuna ca nu sunt pregatite iar apoi impacandu-se cu foștii

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din moment ce nu le atragi cu nimic fata inventeaza motive, de ce te vezi cu fete frumoase daca tu nu esti frumos? crezi ca ele sunt oarbe ca vad sufletul nostru?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca fostul e mai potrivit pentru ele decat esti tu.
Eu nu ma incurc cu fete care inca simt ceva pentru fostul, iar daca o fac, sunt prudent. In ce fel? Nu am nicio asteptare de la relatie pana nu imi dovedeste ca ea chiar a trecut peste fostul si vede in mine ceva mai bun decat el si sub nicio forma nu l-ar dori inapoi.
Nu trebuie sa te simti prost, fiecare fata e diferita.Pe fiecare din ele le atrage una sau mai multe trasaturi, diferite.
Uneia ii place sa fii mai copilaroasa cu ea dar tu esti un om matur, de exemplu si nu prea te simti bine, si fiindca nu esti asa, ea nu poate sa se simta 100% ok in relatia aia ( e doar un exemplu, nu trebuie sa fie bun, intelege ideea ).
Incearca cu cineva care nu mai are niciun fost in minte happy

Bafta!

| OMFGConrad a răspuns:

Pentru că nu ești destul de convingător.

| Fury123 explică (pentru OMFGConrad):

Care e secretul? Cum sa fiu mai convingator?

| NutellaFinettiHomeAlone a răspuns:

Poate pur si simplu nu ai intalnit fetele potrivite. Pote ele nu se simt foarte atrase de tine, incearca totusi sa aiba o relatie, iar apoi isi dau seama ca nu merge. Ar trebui sa incerci sa te apropii de fete care nu mai sufera dupa fostul. big grin

| mihai661234 a răspuns:

Pentru ca se folosește de tine! LASO nu o mai baga in seama! Sper ca ți-am fost de ajutor!winking

| mihai661234 a răspuns:

Pentru ca se folosește de tine! Laso nu o mai baga in seama! Sper ca ți-am fost de ajutor!winking