E din cauză că a apărut obișnuința. Caută ceva nou și o să vezi că iar „sare" în poziția drepți cât ai clipi.
Sau fă o pauză, dar de 6 luni.
Ce vrei sa spui prin ceva nou?
Nu știu - depinde doar de tine. Probabil că ai o anumită preferință când alegi un film (sau poze) - să zicem că acum te excită lesbienele. Dar nu ai fost încă vreodată curios dacă ai reacționa la fel dacă ai vedea un film cu bisexuali. Sau sex în grup.
Sau poate ai fi foarte sensibil dacă în loc să faci asta de unul singur, ai face-o cu un prieten, sau ci mai mulți, sau cu o tipă etc. Etc.
Evident, toate astea sunt doar presupuneri, neavând de unde să știu exact ce faci și cum ești - nu ne cunoaștem personal.
Are doar 14 ani, ce ti-a venit cu lesbienele si sexul in grup? Mi se pare totusi, ca e prea devreme sa vorbim despre jocuri erotice.
Erau doar exemple - așa cum am și spus.
Aș putea dezvolta pe baza experienței personale, dar e irelevant, atât timp cât suntem așa de diferiți unul de altul ca indivizi și mai ales, ca trăiri.
Lipsa de erectie de care vorbesti este din cauza masturbarii excesive pe care ai practicat-o inainte. Daca ai sa renunti la masturbare, totul va reveni la normal.
Ok, au trecut 6 zile si n-am mai practicat. Cam in cat timp imi revin?