| ALeXsSaY a întrebat:

De ce multe fete spun ca ele sunt cele sensibile si ca pe baieti nu ii doare nimic daca se despart pentru ca oricum ei vor doar relatie fizica si ca nu simt nimic? straight face chiar nu credeti in baieti sensibili? straight face

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și ce, nu o fi ăsta adevărul? Mai mult suferă fetele decât băieții.
Fetele se implică emoțional, băieții fizic.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| VacutzaRoscata a răspuns:

Ba da, dar rar din aia

| TheSearcher a răspuns:

Sunt baieti sensibili doar ca multi nu arata asta. de ce? pentru ca ceilalti s'ar putea sa rada de el si sa isi pateze reputatia cu aceasta ^^. e normal sa iti para rau daca te desparti de cineva. dar sunt moduri diferite de a arata acest lucru... baietii prefera calea mai dura. unii, in general cei de gasca =). sunt si unii care cauta doar relatia fizica. dar si aceia dupa un timp ajung cu capul pe umeri si cauta ceva serios ^^.

| Ţiiţţţu a răspuns:

Buna:* fetele spun asta deoarece "cica" ele pun mai mult suflet intr-o relatie de cat un baiat sh DA eu cred in baieti sensibililove struck, majoritatea vor doar sa intretina relatii sexuale cu fetele dar sunt sh baieti tandri, dulci, sensibili...etc. (parerea mea):*

| Doublekillll a răspuns:

Pai ele spun asa pentru ca nu au gasit un baiat care sa le iubeasca cu adevarat si n-au cum sa stie.Multi baieti chiar nu au sentimente,da nu toti,in multe relatii baiatu paraseste fata,ceea ce inseamna ca el nu are sentimente si ca nu-l intereseaza, daca tinea cu adevarat la ea n-o parasea, dar in alte cazuri este exact invers si baiatul este ranit. In plus fetele ajung sa faca tot felul de gesturi necontrolate pentru ca au fost parasite si sa planga zi si noapte fara sa doarma.Eu una cred, dar sunt putini.si ei oricum nu arata ca sufera, se ascundbig grin

| MicutsaRu a răspuns:

Da cred pe un baiat l-am jignit de multe ori iar de fiecare data ma iertatlove struck big grin

| stelar99 a răspuns:

Eu cred ca uni baieti sunt sensibili iar alti nu, dar nici toate fetele nu sunt sensibile...depinde de om

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De proaste (no offence). Păi dacă sunt ele aşa sensibiloase precum pretind,de ce vor să mai aibe o relaţie cu un băiat care nu simte nimic pentru ele. Dacă ştiu ele de la început că băiatul vrea doar sex,de ce intră în relaţie? Sau nu prea le-a dus capul să-şi dea seama de asta de la început? Băieţii sunt oameni,nu roboţi. Suferă şi ei, plâng şi ei, sunt sensibili şi ei. Chiar dacă de multe ori n-o arată şi ei simt asta.