| Aiwendil a întrebat:

De ce multe fete vor sa aiba un iubit? Sau chiar si baieti sa aiba iubite? Adica ce e graba asta? Eu una n-am iubit si nu ma plang.Doar se zice:"Toate la timpul lor", nu? Ma dispera sa aud cum o fata de 14 sau 13 ani sufera pentru unu care a stat cu el doua saptamani sau nici 3 zile.Ma puteti lamuri va rog?

8 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Curiozitate, probabil. Si mai ales pentru ca pot happy
Oricum la cele de 13-14 ani ar trebui sa fie harmless. Si cred ca este, sincer, uitandu-ma in urma.

Cat despre graba... totusi traim in secolul vitezei, au acces la f multa informatie. Dar daca esti o persoana rabdatoare, cu atat mai bine.

| Sapphire a răspuns:

Tu nu simti cateodata nevoia de a-i spune cuiva "te iubesc"? Nu vrei cateodata sa te simti iubita si sa simti ca iubesti, sa simti ca traiesti, sa simti cum fluturii iti zboara in stomac cand iti vezi iubitul?
Da, e adevarat chestia cu toate la timpul lor. Poate ca la tine nu e timpul sa simti nevoia de a avea un iubit.
E normal sa suferi. Nu scrie nicaieri ca la o anumita varsta suferi din dragoste. Toate in lumea asta se intampla cu un anume motiv. Nimic nu e intamplator chiar daca iti este greu sa crezi asta. Mai tarziu vei realiza asta.
La 13-14 ani nu pot spune ca iubesti cu adevarat. De abia atunci incepi sa te formezi in dragoste, ca sa zic asa. De aici incepe totul.

Dar nu toti se grabesc din acelasi motiv. Sunt unele persoane care spre exemplu, baietii, vor sa se dea mari in fata prietenilor lor.

| bianca a răspuns:

Ca sa fiu sincera pe mine ma enerveaza persoanele care se dau cuminti si parca vad cum postezi peste cateva luni intrebari gen:"ar trebui sa imi incep viata sexuala, eu il iubesc dar..." sau "nu ma mai baga in seama, mai bine morrrcrying" si asa mai departe...

| Karina_2903 a răspuns:

Totii copii au schimbat jucarii pe sentimente.
sper ca te-am ajutatwinking

| EraGGon a răspuns:

Da te lamuresc eu este o vorba de atrctie sexuala adica toate fetele si baieti vor sa se sarute sa vada cum e

| Aiwendil explică:

Multumesc pentru raspunsuri. M-am lamurit.
@bianca:Slabe sanse.Adica? Nu ma dau fata cuminte.Si nu cred ca fetele care au iubit sunt rele.Bye!
Si multumesc inca o data!happy

| aurik@ a răspuns:

Asa sunt timpurile, aceasta este virsta cind fiecare isi formeaza individualitatea, se dezvolta atit fizic cit si psihic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare stupida