Ca foarte multe din randul femeilor sunt prea parsive ori lase (ori ambele) incat se agata de personae de gen masculin care sa le duca si "greul" lor in spate din vina comoditatii asta-i alta treaba, oricum e si vina barbatiilor care procedeaza astfel deoarece se lasa folositi, unii constientizeaza asta si accepta oricum iar altii doar se lasa fraieriti
Chiar asa? Nu te-ai gandit ca este ceva la figurat? A se sprijini un om de cineva inseamna a ii cere ajutorul in privinta cu ceva. Femeile sunt puternice in general, dar unele sunt slabe, presupun ca vrei sa zici ca in sensul ca nu sunt puternice, ca sunt timide, depresive! Orice femeie are nevoie in viata de o prezenta masculina
Buna! Fie ca e femeie se barbat, pana la urma toti avem puncte slabe. Noi, femeile suntem mult mai sensibile, devenim depresive si punem suflet in tot ceea ce facem. De aceea, unele au nevoie de consolare si iubire. Depinde de ea
Atat femeile cat si barbatii au nevoie in momente de criza de un umar pe care sa planga (sau cel putin sa fie mangaiati).
Nu se spune asa este sunt mai slabe din nastere ->
dar bineinteles langa un barbat puternic(care transmite putere) devin si ele puternice
Eu nu sunt slaba si nu am nevoie de ajutorul nimanui. Nu generaliza, ca afirmatia aia e generalizarea ipocritilor.
Sorry pentru valurile astea )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
de unde vine "atata" putere si pe tine a? ai "papat" vitamine sau ce?
sa mi te vad la "shopping" daca te mint ) de nu iti "cumperi" un "gram" de putere avansată )))))
indeed you are speel-my-kendders
Nici eu nu folosesc atâtea emoticoane, dar se pare că pentru tine au devenit semne de punctuaţie. Ia o carte de gramatică în mână şi rumeg-o bine şi apoi poţi să stai şi pe Sfântul Internet. Iar numele tău răspândeşte unde uşoare de cocalarism peste minţile noastre strălucite. Mă infectezi.
)))))) ma uicide râsu cand vad "atata" putere pe voi moleculelor slab(A) daca tu crezi asta bani = puterea
fi antena parabolica de nu ma deghizez in cersetor amarat in ce vrei tu si hai pe dorobanti sa-mi demonstrezi ca tu ai dreptate
Ti sa scurs puterea a? uffffff )))))))))) vin in "forta" pe tine din nou acele valuri )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) astea-s mai puternice le observi? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Forta )))))))))))))forta))))))))))))))))))FORTa )))))))
evident nu ma refeream la acea putere fizica/violenta picatiar intelectu din tine
Din intrebarea ta reiese ca esti o feminista convinsa, scuza-ma daca gresesc dar nu pot fi de acord nici cu feministele si nici cu misoginii, ce atata ura intre sexe? Oricum ne uneste aceeasi specie, suntem cu totii frati si surori intre noi chiar daca nu de sange , cat despre intrebarea ta...ca sa citez o femeie puternica (din punct de vedere psihic) "Eu nu am nevoie de un barbat puternic langa mine doar ca sa-mi afirm independent in societate ca si femeie libera". Daca ai nevoie de o persoana (partener in cazul nostru)langa tine care sa te sprijine din punct de vedere financiar, moral sau care sa te ajute sa te dezvolti pe plan psihic (care sa-ti intareasca personalitatea) atunci clar ai fost sau esti in countinuare o persoana "slaba" (dependent de ajutor din partea altora), dar si e un mare dar, daca esti o persoana care ofera sprijin pe plan emotional si care la randul ei accepta sa primeasca asa ceva..asta inseamna ca esti pur si simplu UMAN nu slab/a (parerea mea, n-o judeca prea dur)
Asa ai tras tu concluzia, misandrism-misoginism, e pura prostie, nu am eu treaba cu asta.
E vorba ca majoritatea femeilor sunt prea sensibile ca sa-si mai rezolve problemele si au nevoie de sprijin moral/financiar din partea unui barbat. Nu sunt de acord fiindca, majoritatea femeilor aleg asta din comoditate (sunt si barbati dar mai putini). Orice om, indiferent de sex, trebuie sa invete sa-si infrunte propriile provocari in viata. De cand se merge pe premiza ca barbatul trebuie sa-ti rezolve problemele? e o tampenie, asa se promoveaza lasitatea in randul femeilor. Sunt de acord cu oamenii care au nevoie de sprijin moral, dar nu exagerat de mult, din greseli invatam cu totii.
P.S. citeste despre emanciparea femeii, cat de multe s-au luptat femeile din secolul trecut pentru a-si castiga independenta ca si personae cu drepturi egale
Deci, am ajuns la a doua concluzie, ca in unele cazuri, e vorba doar de sex si materialism. Barbatul primeste pasarica, femeia primeste bani.
Mersi de raspuns, am citit putin despre emanciparea femeii.
Ca foarte multe din randul femeilor sunt prea parsive ori lase (ori ambele) incat se agata de personae de gen masculin care sa le duca si "greul" lor in spate din vina comoditatii asta-i alta treaba, oricum e si vina barbatiilor care procedeaza astfel deoarece se lasa folositi, unii constientizeaza asta si accepta oricum iar altii doar se lasa fraieriti
Din moment ca nu esti de acord inseamna ca esti puternica? si nu te consideri slaba inseamna ca ai "cautat"puterea si ai obtinuto(asa se deduce copilo) f r i k k a pus intrebarea bine.era doar "curios" de ce cauti puterea si daca ai ajuns la ea(putere)se intelege dar in fine
zine si noua please please de
"puterea" ta
ps: nu tin partea nimănuia
Este o expresie?! Tu nu gadesti asta?
Acel om care a spus ca " o femeie trebuie sa se sprijine de un barbat " s-a referit la casatorie. Daca tu vrei a te casatoresti cu un baiat sau fata dupa caz. se schimba situatia.