| xJustxAxKidx a întrebat:

De ce multi baieti cand ma vad se indragostesc pe loc? sunt o fata finutsa dar si baietoaica.Ma rog. Ce sfat imi dati?big grin

Răspuns Câştigător
| Chriis a răspuns:

rolling on the floor pe bune? Ai ma diana.ok.laughing mdeci.astia de la mine de pe strada sunt obsedatsi dupa fete.[daca la ei te gandeai].si iti dai seama ca se uita la corp imediat.mda.ma rog, chestia este ca te imbraci u frumos sh hainele stau bine pe tine :*.

14 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Daca esti baietoaica, aia care te plac sunt gay

| Rares2594 a răspuns:

1 se zice baietoasa*,suna mai frumos, fa-ti prietene si lasa baietii si cand cineva se indragosteste nu-l baga in seama daca nu ti se pare ca ii frumos, fii si tu mai rea umpeek...

| Dr3yga20 a răspuns:

Esti sigura ca se indragostesc pe loc? Adica ti-a spus cineva asta.Si vad ca ai ceva calitati,frumoasa,finuta, mor baietii dupa tine, putin "baietoaica", cred ca si modesta uhh?

| xJustxAxKidx explică:

Da foarte sigura...am vazut dupa cum procedeaza acum 4 saptamani s`au indragostit doi de mine...dar fara motiv

| xJustxAxKidx explică:

Mersiii

| Hachiko_6637 a răspuns:

Dai o poza cu tine si imi dau cu parerea.winking

| LiviuL a răspuns:

Probabil prin simplu faptul ca esti modesta (o caracteristica rar intalnita azi happy )orice ar fi nu iti lua lumea`n cap si nu te schimba happy fi tu insuti Take care!

| ღByByღ a răspuns:

Si care e problema tha? ca eu nu am intselestongue

| CryssCrySta a răspuns:

Te considera frumoasa si nu a sa faci decat sa te obsnuesti trebuie sa inveti sa fi mandra de calitatile tale.

| CryssCrySta a răspuns:

Ok dar tu ce vrei sa faci ca nu inteleg.

| Iisusa a răspuns:

Bea nişte benzină

| Anne_9288 a răspuns:

Sa fii mai modesta.Din cate zici:ori n-ai mai mult de 13 ani ori esti pitzi, gen.laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ma intreb si eu thinking, fara pic de narcisism.
Chiar nu te inteleg ma jur, si nici pe ei straight face. Ce sfat sa iti dam mai? Imbraca'te in calugarita ca sa nu se mai indragosteasca.

| ゲオルギ a răspuns:

Mai fata dar ce modesta esti, ehhhh iauite : ti-au spus toti ca s-au indragostit pe loc de tinebatting eyelashes?
Si care este intrebarea pana la urma raised eyebrows, ce sfat vrei?laughing) in legatura cu ce?

Are dreptate Anne laughing!