| angelinthedark a întrebat:

De ce multi baieti ranesc fetele, se comporta urat, apoi dupa un timp tot ei se intorc si isi cer iertare si vor impacare, oare de ce fac asta?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, uneori nici eu nu prea inteleg cum pot fi asa, acum depinde de fiecare baiat in parte ca nu toti fac asta...sunt mai multe posibilitati :ori de plicitseala, asa aiurea ca nu au de face si vede ca il iubesti si te vrea inapoi, ori pentru distractie sa aiba de cine sa isi bata joc, din pacate sunt multi asa, dar se poate de asemenea ca ei sa regrete ceea ce au pierdut, poate ca si-a dat seama ca e avut si ce a pierdut si a realizat ca o iubeste...depinde de baiat.

7 răspunsuri:
| LCD a răspuns:

Pentru ca si-a dat seama cat de bine ii era langa tine, si te vrea inapoi, incercand sa iti arate ca vrea ceva serios acum

saaau

nu i-a iesit cu alta sau altele, a tot incercat, respectivele i-au dat ignore si acum...pentru ca se plictiseste si stie ca tu mai ti la el (daca mai ti) si stie ca ii e foarte bine langa tine. cu toate ca din partea lui nu va fi reciproc

| georgiana a răspuns:

Buna! La fel si cu fetele si noi avem o parte din vina, cu totii gresim.De ce? pentru ca le permite sa ne raneasca prin comportamentul lor, nu ne impunem cum ar trebui punctul de vedere.
Unii se razbuna din cauza ex-ului.

| Orannginna a răspuns:

Pt ca dau vrabia din mana pe aia de pe gard. Adica nu apreciaza ceea ce au deja, vor mai mult si cand se lovesc cu nasu' de zid se intorc cu cozile intre picioare. Asta fiind valabil pentru cei care fac asa. happy

| dydy22 a răspuns:

Multi baieti se simt bien batandusi joc de o fata si se intorc la ea pentru ca sa nu se simt singuri parerea mea acum nu stiu uni sunt nascuti pentru asa ceva. si se imultesc din ce in ce mai mult si mai putini baieti linistiti si fete la fel dar asta este noua generatie acum fiecare si-o face cu mana lui

| csanadka1988 a răspuns:

Eu mi-am inselat iubita...nu sunt mandru de ce am facut! am stricat 2 ani frumosi, plina de respect, dragoste si intelegere, asta din partea persoanei iubite.eu am facut multe lucruri rele si am mintit mult si am facut pe ea sa sufere. a trecut ceva timp si am zis ca e mai bine sa ne despartim.am umblat pe la cluburi si am crezut ca sunt cel mai mare macho.pana cand mi-am dat seama, ca sunt cel mai mare fraier din lume si mi-a trebuit 2 ani pana mi-am dat seama ce am facut.imi pare foarte rau pentru ce am facut si mi-am dat seama ca cea mai pret pe lumea asta este, dragostea si respectul ce poti oferi persoanei iubite.acum lupt pentru ea, in fiecare zi arat si fac gesturi ce nu am facut pana acum...ba chiar am cumparat si un inel laughingea este totul pentru mine si stiu ca fara ea nu am sens in viata asta. ea ma suna la telefon si vorbim mult. sper sa se vindece si sa recastige increderea in mine.imi doresc sa fiu fericit ca ea, sa pot sa ofer ce nu am oferit pana acum, sa am grija de ea, sa respect, sa iubesc desi stiu ca nu merit asta.Andreea te iubesc din tot sufletul meu.scuze pentru povestea mea lunga tongue dar cam asa patesc barbatii.

| csanadka1988 a răspuns:

Ps :povestea este foarte lunga si mai complicata... poate la anul scot cu andreea si o carte laughing laughing ...barbati,aveti grija ce faceti si nu gresiti, a iubi este frumos si fara iubire nu exista viata si nici pasarica la ce va sta capu laughing e de ras, dar din pacate asta este realitatea. daca aveti o persoana, apreciati si daca nu va ajuta, vedeti filmu:taxiul destinului(if only), pe mine ma ajutat foarte mult, ba chiar recunosc am si plans.morala filmului este:iubeste pur si simplu si pretuieste ce ai langa tine! incodata TE IUBESC ANDREEA din tot sufletul meu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne pot rani decit oamenii la care tinem