Cum poti afirma ca multi oameni refuza asta? Ai intalnit personal mai mult de 0 persoane care te`au refuzat?
Haha! Îți zic eu că toata lumea face asta, dar nu toți recunosc. De ce, nu știu. Parca ii intrebi daca au ciuma bubonică
Nu toti fac asta in mod clar. Mai ales cei in varsta. Depinde, cei care refuza categoric asa ceva mai mult ca sigur au avut un partener cu grave probleme de igiena si atunci se intelege!
Refuza sa fac sau sa primeasca, daca prima o mai inteleg, a doua nu imi pot imagina de ce ai refuza asta.
Nu exista femeie care sa refuze, exista un tip pampalau langa ea care nu stie cum sa o convinga sa faca asta
Oameni invarsta sau cu alte cocepti de viata si trai posibil sa nu faca deoarece au idei preconcepute.Alti din cauza igienei necorespunzatoare iar alti nu recunosc
Pentru ca suntem o societate care a stat in comunism mult timp in acelasi timp suntem si religiosi asa ca sexul e pacat si nu avem voie sa facem sex de placere,in fapt multe femei se considera doar masinari de facut copii atat, misogismul masculin fiind foarte mare in Romania, femeile nu au voie sa se exprime sexual ca sunt pacatoase, imoral, ca barbatul bea, isi bate nevasta nu e nimic
Refuza posibil pentru ca sunt religiosi care o ard doar in pozitia misionarului ca orice altceva e considerat "perversitate". Je ce crede? Mi se pare normal intr-o relatie stabila in care amandoi au grija de corpul lor, adica sa fie curati. Nu faci oral la orice panarama agatata in club.
Nu cred ca refuza sexul oral nu recunosc c o fac. Ce mare scofala sa fii deschis apropo de subiectul asta?
Numele tau m-a facut sa intru aici . Mna, eu refuz sa ii fac sex oral fetei daca are igiena naspa, mi se pare de bun simt sa ai o igiena buna daca vrea sa facem sex de orice fel
Mi se pare expresia supremă a iubirii într-o relație de cuplu. Mă rog, pe locul doi. Prima este să dispari.
Daca il/o iubesti si te iubește, nu este nici o problema. Este absolut normal si oricine face asta.