| 4evergentleman a întrebat:

De ce multor românce le plac așa de mult Rromii? Am văzut multe românce cu Rromi și nu păreau toți bogați,adică nu toți sunt bogați,cred că știu să seducă dețin arta seducerii altfel nu îmi explic, am văzut că și pe albanezi ii prefera in ultima vreme.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cate multe ai vazut? 4-5?

| anonim3247 a răspuns:

Nivelul profesional al femeilor care sunt cu romi e cel mult de 10 clase sau 12 clase fără bac.

| 4evergentleman explică (pentru anonim3247):

Nici nu ști care e Rrom sunt destui care arata exact ca Românii, nici accentul nici culoarea nu ii trădeaza

| anonim3247 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Romii tot timpul ies în evidență indiferent cât de mult s-au romanizat și s-au integrat printre români.

| AdioTPU a răspuns:

Pentru că nu contează etnia, rasa, vârstă, etc când iubești un om cu adevărat.

| Danny28 a răspuns:

Detin pe naiba arta seducerii. Le plac fiindca au smecherie si smardoiala. Asta le atrage in ziua de azi.

| Sapersters a răspuns:

Eu sunt româncă și nu aș vrea niciodată să ies cu un Rrom, alea care accepta așa ceva nu sunt sănătoase la cap.

| Homoerectus2 a răspuns:

La romi și români există o diferență între inteligență și mărimea obiectului din zona intimală, cea intimală este favorizată de romi fiind că provin dintr-un mediu mult mai cald la fel și albanezi care după genetică mulți par să aibă originea din egipt. Dar sincer nu am văzut nici o româncă să prefere romi sau mai ales albanezi. Spre deosebire la inteligență toți știm că arta italiană sculptau persoanele mai inteligente cu mărimi mai mici ale penisului și opusul.