anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce multor românce le plac atât de mult Rromii? Mai ales pe cei care sunt albi,pe cei care-s mai bruneți mai puțin, pe aia ii discriminează! Cu ce sunt mai buni Rromii albi decât cei mai bruneți? Oricum am văzut multe și cu de aia bruneti,dar ziceam cs idee că Rromii albi nu sunt discriminați,stigmatizați in Romania,pe când ceilalți relativ sunt majotitatea!
Oare sunt proaste și nu își dau seama că sunt Rromi doar că sunt albi? Nu zic că toți sunt la fel,sunt și Rromi ok, dar foarte rar!

22 răspunsuri:
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Asta este ceva urât este rasim pe față doar ca ala este mai alb și nu este alb este cel mai jegos și mizebril să faci așa ceva adică să fi cu altcineva doar ca este alb și celelalte... ce idioți sunt uni cum sa nu te enervezi pe așa ceva când îi vezi ca face așa ceva sau ca face diferența de relgeie și trebuie sa fi bolnav rău să faci așa ceva sau sa fi rasit sau sa zici ca nu știu ce religie este așa și toți sunt așa bolnavi

| anonim_4396 explică (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Văd multi Rromi albi cu românce dar cu de aia mai negri mai puțin! Eu cred că din cauza prejudecăților,sau e alb gata asta nu e hot,e diferit,dar după mine majoritatea sunt la fel, cu excepția unora care chiar sunt oameni. Da, rasismul mereu a existat și va exista cat exista omenirea! Dar întrebarea e: de ce la place la românce de țigani așa mult, de cocalari, barum de ar fi țigani cu studii ( minim un liceu acolo) dar sunt de aia cu 8-10 clase sau chiar mai puțin. Poate că țiganii sunt mai șmecheri, au mai mulți bani, au stabilitate financiară

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu știu happy

Parcă ți-am văzut poza cu tine, nu pari sa arăți negru, ar trebui să îți pui poze cu tine, poate sare vreo muschetara laughing și las-o pe SilentRain că sunt fete mai faine care te vor aprecia așa cum ești tu, nu s-a terminat lumea într-o fata, maturizează-te puțin și treci la vânat

Sunt bronzat da ca să-ți dovedesc stai să-ți domnstrez fac o poza chiar acum

Și te implor eu frumos niciodată sa nu-mi mai spui cuvintele alea și vorbele alea niciodată sa nu mai faci asta frate te rog eu frumos dacă vrei sa ma înțelegi puțin bine dacă nu să-mi zici

Asa arăt chiar acum mam îngrășat 12 kilograme am muncat prea multe dulciuri de la o vreme și am fălci-_- am să-mi las barbă eu țiam zis nu ies cu alte fete sau dat la mine destule da ma jur pe Dumnezeu daca te mint cu ceva sa nu apuc sa ma trezesc dimineața dacă te mint cu ceva nu am ieșit cu nici una și nu m-am culcat cu nici una a venit o femeie a tras de mine sa ma culc cu ia si am refuzat-o mi-a spus sa ie cu ia o fata la plimbate am refuzat una s-a dat la mine toată vara asta sa ma culc cu ia nimic nimic nici nu am atins-o ma jur pe Dumnezeu ca este Adevărată totul Absolut totul și încă câte se dădea pe plajă la mine acolo da nu avea treba cu ele eu m-am dus sa muncească nu la femeie și c.u.r.v.e. m-am dus sa muncesc atâta nimic altceva nu am făcut.

https://ibb.co/P5LzSpR

Mare greșeală faci boss dar este viața ta! Eu doar voiam sa te ajut sa îți deschizi ochii că mai sunt și alte fete,e păcat să îți irosești așa tineretea, fata aia nu te-a plăcut așa că fi deștept și nu te resemna, viața nu se termina într-o fata. Păcat că asta e alegerea ta. Eu nu te pot forța ce sa faci, tu faci ce vrei dar eu am vrut sa te ajut, adică meriti și tu sa fi fericit.

Tu ziceai că ești jumate tigan jumate turc,pai tu nu arăți deloc a tigan happy tu daca ai avea vrăjeală ai rupe norma la gagici,nu arăți a pampalau. Freza puțin trebuie sa ți-o aranjezi,dar nu ești negru deloc. Fă-ți o freza mai moderna,mai cool,un parfum mișto ( Dior Sauvage) și să vezi ce rupi la femei,garantat! Las-o pe SilentRain,știu că ai iubito dar revinoti,eu incerc sa te ajut nu sa îmi bat joc. Pai poți să îți faci mai multe poze,sa îți faci o freza mișto și să o pui pe TPU, parcă erai gras, ai slăbit mult, se vede că muncești, bravo ție!

Eu sunt foarte bine așa frate nu am nevoie de nicio gagica în viata mea nicio iubită nicio fata nicio femeie eu dacă voiam gagica eu dacă voiam iubită eu dacă voiam femeie eu dacă voiam Aventuri ce nu puteam sa am? Puteam da nu am făcut asta nu sunt așa și Niciodată nu am sa fiu așa și cum vrea alți eu ăsta sunt așa sunt și așa am sa rămână nu ma schimb pentru nimeni in viața asta cine nu ma suportă cine nu vrea sa aiba de aface cu mine este simplu ignorațiă.

Te cred! Eu in locul tau nu iertam nimic laughing

Este decizia ta boss! Dar ce le făceai la fete de te plăceau așa mult de te chemau sa te culci cu ele? Ceva vrăjeală tot le dădeai, îți place să le amăgești rolling on the floor

-_- tu ești tu. Nu onur sa fi onur nu este deloc cum se vede pe din afară.

Pai nu ești prost se vede după fizionomia fetei că nu ești un ratat, dar o singura fata care mie nu mi se pare wow ți-a dat temelie de te-ai resemnat complet, așa zici tu, eu sunt vulpoi sunt sigur că dai la canta din când în când și nu ierți nimic laughing

Ma jur pe Dumnezeu ca nu le făceam nimic și dacă te mint cu ceva sa da Dumnezeu sa am cancer și toate bolile de pe față pământului. Eu când am ajuns la orice loc de munca am muncit și dacă aveam bani în plus de fiecare dată dădeam și dădeam pe toți din buzunar știam ca mâine la munca îi fac la loc nu ai idee că-ți oamenii ma mă căuta sa muncesc la ei și câți vor sa muncesc pentru ei da nu pot sa ma împart peste tot duminica în fiecare duminica eu ma duc la ciubuc și fac bani în ziua aia și bani ăia în ziua aia ii fac praf Niciodată Nam țin cont la bani când am știu ca cineva vre și are nevoie niciodată nu am zis nu pot nu ma pentru ca eu am în dar de la el și ma știe cu Adevărat cum sunt eu El ma știe cine sunt eu El știe cine este onur cu Adevărat iar el este totul pentru mine eu de când sunt aicia am muncit doar atata nimic altceva nu am făcut nu m-am dus la cluburi nu m-am dus la discoteci nu m-am dus la c.u.r.v.e. nu m-am dus la distracție cu femeie și fete am muncit atât și asta am sa fac în continuare el este în spatele meu și știe cine este onur cu Adevărat

Nu ma cunoști deloc dacă ai ști cum sunt în realitate o să-ți dai seama de tot -_- eu nu m-am culcat cu nicio fata nu m-am culcat cu nicio femeie nu ma cunoști deloc eu când am bani ma duc la magazin mia ceva și într-un în casa asta fac altceva nu fac și când iau salariu la fel nu fac nimic altceva nu ma fac la femei și nu chem pe nimeni la mine sa fac altceva dacă eram un așa... eu aicia nu mai eram de mult dacă eram un c.u.r.v.a.r. și un drogata sau boschetar nu mai eram de mult aicia.

Daca tu spui așa este happy
Eu îți urez succes in viață și na, nu mai zic nimic că e viața ta, tu faci ce consideri că e mai bine pentru tine. De dulciuri nici eu nu mă pot lăsa, dar în ultima vreme nu mai mănânc așa multe. Mă așteptam să arăți puțin a tigan dar nu arăți laughing

Sunt țigan-_- și turc

Doar ca nu știu țigănește da am sa învăț ai sa vezi într-o zi cum o sa vorbesc numai țigănește happy

Nu arăți a tigan! Ești creol, nici alb nici negru. Arăți a turc baștan laughing a spaniol dar nu a tigan happy

Sunt țigan toți ma știe așa de aicia onur țiganuhappy ai așa o să rămână pe vecihappy