| gamerulmalahios a întrebat:

De ce n-a mers nimic între mine și ea?
Salut TPU! Am incercat sa fiu împreună cu o fata dar nu a mers.Din cauza asta, sufăr acum si ma tot intreb ce n-a mers.Asa ca, o sa povestesc totul:Totul a început cand mama era in vizita la o prietena.Prietena ei are o fata ceva mai mica decat mine.La un moment dat, nu stiu cum veni vorba, mama i-a arătat prietenei ei o poze cu mine și întâmplător a văzut si ea si a spus că sunt drăguț.Mi-a aratat-o si mie mama cand am ajuns acasa si mi se părea si mie ca ea e drăguță.Asa ca, ne-am hotarat sa ne întâlnim.A durat ceva pana sa mergem la intalnire pentru ca niciunul dintre noi nu avea timp dar in timpul asta a mai fost mama in vizita si de fiecare dată când mergea întreba de mine și cand iesim.Pana la urma am iesit la un restaurant, dar fiind prima mea intalnire cu o fata, nu m-am descurcat asa bine-eram timid, tăcut, foarte serios, etc.Asta ma gandesc ca m-a tras foarte mult in jos pentru ca n-am captivat-o si am fost plictisitor. Totuși, nici ea nu era foarte vorbareata(daca m-ar fi mai întrebat ea m-as fi descurcat mult mai bine) si foarte important i-am spus că e prima mea intalnire si ca din cauza asta sunt diferit-cand ma obisnuiesc cu o persoană sunt foarte natural si relaxat, pot sa vorbesc o grămadă cu ea, sa fac si glume, etc.Un alt lucru cam naspa dar unde n-am nici-o vina e cu lucrurile comune.Eram destul de diferiți dar totusi mai aveam si lucruri in comun....in schimb erau cam jumi-juma sau poate chiar mai multe diferențe. In fine, ziua următoare am început să vorbesc cu ea prin mesaje dar cred ca era cam dezinteresata-ii dădeam un mesaj si abia peste cel putin 10 minute imi răspundea, uneori chiar peste două ore (si nu avea treaba prea importanta).M-a mai întrebat si ea cate ceva Dar oricum ea nu prea vorbea deloc.M-am gandit ca probabil e timidă sau ca e stresata de admitere(a dat anul asta si astepta sa vada unde intra) sau ceva dar cred mai mult ca era dezinteresată. Nici discuțiile prin mesaje n-au fost foarte bune(Am grabita-o cu iesitul undeva si abia dupa am început să mai vorbesc cu ea) dar am rugat-o sa-mi trimita ceva dupa ce termina si nu mi-a trimis(o poza cu o bluza pe care si-a cumparat-o )...nu ca m-ar fi interesat dar voiam să văd dacă poate macar sa se implice si ea un pic.Si, pentru ca nu mi-a trimis poza am încetat să vorbesc cu ea si sa vad daca imi da ea vreun mesaj.A trecut ceva timp și nimic deci ma gandesc ca nu prea are cum sa mai iasa ceva.Totusi nu prea stiu unde am gresit.Voi ce credeti.
UNDE AM GRESIT? DACA LA PARTEA CU VORBITUL, CHIAR NU PUTEA SA INTELEAGA CA PROBABIL MI-A FOST (SI INCA MI-E CAM ) CAM GREU SA VORBESC CU EA SI CA EU DE FAPT SUNT ALTFEL? VOI CE CREDETI?
P.S.-Am uitat sa mentionez ca la intalnire părinții noștri erau acolo(fix langa) si ca sunt aproape sigur că ei sunt de acord cu mine(părinții ei)- zic ca sunt de acord sa fiu împreună cu fiica lor.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| OldSoul a răspuns:

Pur si simplu nu a existat aceea atractie, iar aici nu ma refer la aspect, ci la aceea conexiune.
Asta s-a vazut atat la intalnire, cat si in mesajele voastre prin dezinteresul ei.
In lipsa acesteia totul a fost in zadar.

| Elena9328 a răspuns:

Mergi mai departe.
Nu ai greșit cu nimic.
Nu e persoana potrivită

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu prea a fost o intalnire daca au fost si parintii de fata, in fine, treci peste. Probabil si-a dat seama de la asa zisa intalnire ca nu te place. Deci nu mai insista.

| Uvox a răspuns:

Poate nu esti genul ei sau poate nici nu stie ce vrea.
Nu consider că ai greșit si nu o face nici tu.
O sa găsești pe cineva care sa te placă/iubească exact asa cum esti si cine stie, poate pana atunci vei fi si mai bun.
Depășește momentul si mergi înainte. Ai grija de tine si de viitorul tau.