anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce natura nu a fost corecta cu noi si femeile sunt mult mai privilegiate din punct de vedere sexual?
1)Dureaza orgasmul mai mult;
2)Pot avea orgasme multiple si multe;
3)Simt placerea mai mare;
Poate un crestin sa ma lamureasca daca Dumnezeu a fost drept la faza asta?
PS: Recunosc ca n-am avut relatie niciodata, dar din informatii am dedus asta.

60 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

4) au mai multe terminatii nervoase
Uitasem laughing))

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Ti se par privilegiate? Iti poti imagina ceva mai oribil decat graviditatea si nasterea? Eu nu voi intelege niciodata de ce vor femeile sa ramana gravide si sa nasca. Stiu, probabil or sa-mi vina unele cu acel cliseu gen "e minunat sa simti cum creezi viata, cum creste un copilas in tine, e un miracol!". Bleah, vomitiv! Simt cum se scorojesc peretii de fiecare data cand aud asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Avner):

Oke dar nu ar trebui sa ofere ele mai multa atentie? adica de ce doar barbatul trebuie sa aiba grija sa fie satisfacuta cand ele sunt capabile sa simta mai multa placere? oke vorbesc de cele care sunt in relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wildthing):

Eu inteleg...stiu ca e oribil...dar vorbeam strict despre actul sexual

| wildthing a răspuns (pentru anonim_4396):

Strict despre actul sexual? Ti-ai dori sa fii femeie? Ti-ar placea sa iti desfaci picioarele, sa se urce unu' pe tine si sa ti-o bage de s-o simti pana la ficati, sa iti dea ca un caine, sa-ti sara fl0cii pe pereti, in timp ce se uita in ochii tai cu satisfactia ca ti-a dat sa gemi? Iti place tabloul asta?winking

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Suntem in 2021. Ia niste hormoni, fa-ti operatii si transforma-te intr-o tipa.

anonim_4396

Bro, eu daca as avea iubita as lasa-o sa-mi faca ce vrea, as lasa-o sa ma domine, mie unu mie scarba sa fac cum vad in filmele por*o sa domin femeia, mai ales cu agresivitate cum sunt in filme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

N-am de ce sa fac asta, eu voiam explicatii pentru ca multi spun ca Dumnezeu ne-a creat egali.

anonim_4396

Daca as gasi o femeie care nu-i place sa fie dominata, as fi cel mai fericit. Mie nu-mi place sa fac asta, dar majoritatea asta vor, degeaba spui asta. ele vor sa fie dominate si controlate.

| wildthing a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios?! Si daca ea vrea de exemplu, sa isi monteze un strap-on, sa te aseze capra si sa ti-l bage in p0ponet? Ai lasa-o?winking

| Anonimul88888 a răspuns:

Ar trebui arse pe rug
https://discord.gg/kRq9spxTQf

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anonimul88888):

Troll

anonim_4396

Nu ma face sa cred ca esti trol.Eu discut de lucruri concrete, femeia poate fi parte activa, deci poate sa domine si ea, legat de ce ai spus mai sus '' sa se urce unul pe tine'' iata ca si ea se poate urca pe mine.

| darctron a răspuns (pentru wildthing):

Nici eu nu sunt dominant, și totuși, nu o iau în cur

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darctron):

Cine stie cum o fi interpretat omu

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru anonim_4396):

Toti tampitii si specimenele pe site-ul asta de ceva vreme

| Fabianaa a răspuns:

Vai doamne, săracii bărbați. Atât de nedreptățiți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fabianaa):

Exact, si tot femeile se pling si au pretentii
E incredibil.

| Fabianaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Se vede ca nu înțelegi femeile și ca ai fost singur toată viata. Zic și eu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fabianaa):

Bun dar o parere nu spui nu? Adica eu asteptam explicatii ca sa inteleg daca e adevarat ce am auzit pana acum.

| Alexandra8963 a răspuns:

Bărbații au orgasm(prin emisia de sperma) la fiecare contact sexual, pe când femeile mult mai rar.

| Paul754880338 a răspuns:

Se vede clar in textul intrebarii tale subiectivismul. Adica, nu cat dureaza orgasmul ei, ci cat dureaza actul sexual cu totul, al lui, nu orgasme multiple ale ei ci cat de repede se poate apuca el de actul doi, placerea mai mare a ei inseamna mai multa dezinvoltura versus inhibitia masculina in unele cazuri. Nu te considera incriminat! Ai fost insa pus pe o pista falsa de chiar sursa informatiilor pe care le citezi. Cred ca nu femeile sunt privilegiate, ci barbati au fost orbiti de puterea pe care au avut-o multi ani in urma. In baza acestei puteri iluzorii s-au lasat usor pe canapea cu berea in mana si au ramas acolo pana ce si-au dat seama, sau nu, ca sunt una cu canapeaua si nu mai au nimic masculin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alexandra8963):

Foarte corect, dar asta nu inseamna ca k femeie nu se simte bine, pentru ca clitorisu are mai multe terminatii nervoase din ce spun doctorii

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Paul754880338):

Oke, inteleg ce spui. Dar uite nu pot sa-mi explic un lucru, prin care arata ca femeia chiar simte placere mai mare sau poate ma insel eu, daca doresti sa-mi explici, oke. De ce femeile gem si barbatii nu gem?

anonim_4396

Eu pot spune ca am avut cateva aventuri si chiar am primit aprecierilaughing la dimenisune, din punctul asta de vedere stau oke.
Ca nu stiu sa fac sex asta e altceva, da poate invat eu cu timpul.

anonim_4396

Oke dar m-ai indignat un pic, e vorba ca doar femeia sa fie fericita? adica ea nu se gandeste si la barbat sa il satisfaca? In cazul meu, eu imi doresc sa fiu dominatlaughing stiu ca e ciudat dar asta e fantezia mea.

anonim_4396

Da ma incadrez dar la grosime nu am masurat-o.
Dar e vorba ca nu inteleg, Conteaza doar ca barbatul sa satisfaca? sau cel putin sa vada de ce esti capabil nu? Pentru ca eu vad in filmele por*o ca si femeile fac sport la sex.