Pentru ca pe femeie a lasat-o Dumnezeu supusa baiatului, pentru ca femeia trebuie sa stea cu capul acoperit in biserica nu baiatul, pentru ca femeia are cele mai mari dureri(durerile nasterii), pentru ca femeia este mai slaba(fizic si psihic).
Pentru ca consideram ca fara ei am muri, desi oe acest pamant sunt o groaza de alti baieti. Ei stiu ca noi suntem mai sensibile mai slabe si de aceea ei fac ce ii doare capu, stiind ca noi nu vom face nimic in legatura cu asta.
De regula, de fraiere, pentru ca fetele daca sunt proaste rau stau si cred ce mint unii prosti. totusi, si baietii sufera si din cate am oservat, ei sufera mai intens. fetele sunt mai superficiale, le trece mai repede, dar baietii cand se ataseaza de o fata trec mai greu peste. altfe spus, fetele sufera mai des dar mai slab in intensitate, baietii sufera mai rar dar bine. asta e cursul vietii, ce nu ne omoara ne face mai puternici, tii sum se zice dar nu trebuie plecat de la ideea ca toti baietii sunt la fel; fiecare este unic in felul lui, fiecare simte si gandeste altfel, fiecare are un anume raport intre calitati si defecte. bineinteles ca asta se aplica si la fete, deci e cam deplasat sa generalizam.
Ptk suntem mai sensibile, mai slabe, ne implicam in relatie iar ei stiu asta si profita [e adevarat ca nu toti dar o buna parte din ei asa fac]
Greenday_6879 întreabă:
Mutubal întreabă: