In creștinism nu exista sexy,po*no, destrăbălare etc.
Scopul este de procreere iar dumnezeul tau ți-a dat orgasmul pentru a avea o experienta plăcută atunci când procreezi.
Ca oamenii au deraiat e de la diavol care încearcă din răsputeri sa te îndepărteze de dumnezeul tau, sa îndepărteze tata omenirea pentru ca, cat mai multe suflete sa nu ajungă cu dumnezeul tau in paradis la judecata.
(Nu sunt convingerile mele proprii, am spus-o in sens pur obiectiv)
Buna seara! Sexualitatea nu este ceva rau in sine, depinde de modul in care te raportezi la ea! Daca tu, nu reusesti sa mai vezi persoana de langa tine, bucuria si frumusetea ei interioara, atunci este o problema in ochii tai ( a barbatilor ). Si excitarea pana la urma este ceva natural....cand doi oamneni care se iubesc cu adevarat fac dragoste si nu sex ( desi mecanismul fiziologic este acelasi ), barbatul trebuie sa se excite ca sa aiba erectie! ca doar nu va aparea erectia asa de nicaieri problema este cand exictatia si dorinta sexuala iti conduc viata si nu te mai lasa sa vezi persoana de langa tine, ci doar un obiect! Totul tine de echilibrul...Este o carte frumoasa, Controlul cerebral si emotional " de la editura Pauline de Narciso Irala, in care se vorbeste despre integrarea sexualitatii in fiinta umana. In aceasta carte se trateaza despre cele doua extreme: cea a fricii, refularii ( din pacate intalnita in Biserica, sub forma unei as azise moralitatii gresit intelese ) si cea a desfranarii, a libertinajului absolut! Sfantul Ioan Gura de Aur spune deosebit de frumos despre sexualitate in casatori: " Dorinta nu este un pacat. Dar cand ea nu mai poate fi controlata si nu se limiteaza doar la casnicie, ci se revarsa catre sotiile altora, atunci ea devine adulter si nu din cauza poftei ( excitatiie, in cazul nostru ), ci din cauza nesatului " Pr. John Mack, Ghid despre dobandirea armoniei in familiile ortodoxe, Editura Sofia, Bucuresti, 2007, p.112. Totul tine de gasirea echilibrului! Ganduri bune
Pentru ca asa functioneaza organismul.
Asta cu pacatele e inventata de religii
El a vrut sa vrem sa ne reproducem( ca animalele, dorinta aia), doar ca oamenii au umplut lumea de asta.
Nu toti oamenii cred in dumnezeu, adica sunt atei si ii intereseaza doar sa faca profit
anonim_4396 întreabă: