| Claudia a întrebat:

De ce ne ie frica sa iubim? Mie personal, imi e frica sa ma indragostesc straight face defiecare data cand am facut`o s`a terminat fix in urmatoarele zile relatia straight face. Voua va e frica sa iubiti? si daca da... de ce? funda pentru cel mai bun raspuns

6 răspunsuri:
| VanillaBl a răspuns:

Am trecut si eu prin asta, imi bateam joc de orice baiat din cauza ca imi era frica sa nu ajung cum sunt acum, dar asta e, se intampla, e ceva naturalbig grin

| DrA a răspuns:

Intr-adevar uneori ne e frica sa iubim pentru ca in jurul nostru avem 1000 de motive sa fugim de dragoste. Ne e frica sa iubim pentru ca iubirea te face vulnerabil. Iubirea te schimba, te aduce intr-o stare in care binele celuilalt e mai presus decat binele tau. Uneori mintea noastra vrea autoprotectie, vrea siguranta si iubirea nu poate fii nici una din acestea. Nu imi e frica sa iubesc pentru ca atunci cand iubesc sunt fericita. Fluturii in stomac pentru mine inseamna nesiguranta, vulnerabilitate dar si bucurie. Iubesc in fiecare zi mai mult. Deschide-ti inima atunci cand esti pregatita, dar deschide si ochii sa fie pentru cineva care merita. Sper ca te-am ajutat macar putin.

| devilmilan a răspuns:

Ce varsta ai domnisoara? tongue ca nu pot sa raspund dar daca ai sub 18 ani zic eu ca nici nu trebuie sa iubesti distreazate, evident te poti distra si iubind dar asa apar conflicte suparari etc...asa ca nu dispera daca esti minora iar daca esti majora doar asteapta si vei stii cand sa iubesti si pe cine happy doar asteapta

| dana85 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica. Daca relatiile trecute s-au consumat repede, mai bine. Inseamna ca langa tine nu ai avut omul potrivit. Ai incredere ce este al tau e pus deoparte, toate sunt la vremea lor. Fericire maxima!

| ColossusKing a răspuns:

Faza e ca nici eu nu stiu, dc lumii ii e frica sa iubeasca,daca e de ex un baiat si o fata,si se plac,nu au tupeul de a recunoaste,nu stiu dc suntem asa, e ceva normal,dar daca iubesti pe cineva cu adevarat ii spui in fata,exista si cazuri in care iti cladesti iubirea,azi o inviti pe o fata laun suc, maine pe la tine, dupa aia ii dai flori, apare primul sarut,si sunteti impreuna, daca relatia continua poate o sa va petreceti viata impreuna, avand copii casa, animale etc.trebuie s-o iei incet, altfel nu se poate, funda? plz

| Korrawi a răspuns:

Pentru ca daca te frigi cu ciorba sufli si in iaurt, si automat devii mai precaut/a, sau macar ar trebui. Cum spunea cineva mai sus, depinde ce varsta ai, de obicei "iubirile" adolescentine nu dureaza.