Hm.Incepprin a iti spune ca intrebarea e foarte buna.Este foarteadevarat ca omul ar fi ferciti si alaturi de prieteni, dar nu poti sa iei prietenii si s dormi cu ei acasa, nu poti sa imparti noaptea alaturi de ei. Un om care in viata lui nu a plantat cu copac si nu a lasat ceva in urma lui, a trait degeaba.asa spune o veche zicala.
Traim dezamagiri in dragoste, dar sa nu uiam ca intr-adevar fiecare are jumatatea lui. Poate ca pana acum am fost numai dezamagiti, desi am iubit.Asta e partea cea mai dureroasa a iubirii. Dar gandeste te ca oamenii care sustin ca IUBIREA E MINUNATA au argumente si motive solide ce stau la baza acestei afrimatii.
Si apoi ajungi sa te intrebi: Ei ce au facut? Ei cum au putut?
Apoi stau si ma gandesc ca daca ei pot voi putea si eu.Ma uit la parintii mei. Au 30 de ani de casatorie si s-au iubit.Si la bune si la rele au fost impreuna.Ma uit la vecina mea.Prima relatie cu barbatul nu a mers. A divortat, insa acum este cu actualul barbat de 6 ani si se inteleg de minune, fiind fericit.
E minunat sa stii ca cineva e alaturi de tine si ca iti vrea binele, ca se sustine in tot ceea ce faci.Ca ai cu cine sa imparti tristetile, bucuriile. E minunat ca EL sa te ia de mana si sa iti spuna sincer ca te iubeste. E minunat pentru tine sa stii ca esti iubita de o persoana pentru ca atunci te simti importanta, puternica.
Prietenii in ziua de azi sunt foarte rari.Am trecut si in prietenii prin multe dezamagiri.Prin fata erau prietenii mei, pe cand pe la spate imi doreau raul.
parerea mea e ca iubirea este esentiala in viata omului.Pentru ca daca stai sa te gandesti si noi am luat viata din iubirea parintitlor.
In orice gasesti si suferinta si fericire,. ABSOLUT IN ORICE...:
Mult succes in viitorul tau!
Si eu sufar din dragoste.Il iubesc enorm... dar el, mda, el. .
Sincer, nu stiu de ce ne indragostim.
Stiu ca anul in care am fost cu el a fost cel mai frumos an din viata mea[de pana acum].
Probabil niciodata nu va stii cat de mult l-am iubit, si cat de mult inca-o fac.
Fara acest sentiment am fi doar imagini reci, vii dar totusi morti.
http://www.youtube.com/watch?v=Ih61MJ72v1Y
Îi ignoram pe cei ce ne adora, îi adoram pe cei ce ne ignora, îi ranim pe cei ce ne iubesc, îi iubim pe cei ce ne ranesc...
Asta e viata! Cu bune si rele! Stii... cred ca Singurul care-ti poate raspunde e Dumnezeu!
Da ce? Tu ai vrea sa fie mereu ura, sa ne batem unii cu altii, sa injuram mereu, etc? Dragostea e cel mai frumos sentiment pe care-l putem traii . Dar nu merge mereu bine! Ca doar asa e viata. Si din greseli inveti! N-are cum sa existe numai dragoste, sau numai ura! Ar fii stupid!
Parerea mea...
Stii cum ii viata? Ii aranjata in "episoade" fiecare episod ( dezamgire, fost prieten ) te ajuta sa mergi mai departe ca sa ajungi la fin ( casatorie). Daca te combini cu un baiat si stai deja de ceva timp impreuna nu iti fa mari iluzii ca waoo cu asta o sa raman, pentru ca ce este al tau e pus deoparte. Si nu-i adevarat faza ca fara iubire viata ii mai usoara. Gandeste-te ca de un an nu ai prieten si prietenele tale tot timpul isi barfesc prietenii tu cum te-ai simti? Am asa o prietena si nu cred ca ai vrea sa fii in pielea ei. Asa ca gandeste-te ca ai timp, nu o mers cu asta lasa ca vine urmatorul si ii mai bine, daca nici urmatorul nu merge atunci macar ai parte de iubire o perioada.
Dragostea face parte din viata nu ai auzit niciodata fara dragsoste nu esti nimic?
User26 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: